10 Menggambar Foto Ikon Gaya Ikon Grace Kelly

Grace Kelly Monaco
Mary Evans / Ronald Grant / Everett Collection

Mari Kasanuki

14 Mei 2014 @ 8:05 petang

Filem ini Grace of Monaco, yang dibintangi Nicole Kidman sebagai Grace Kelly, memulakan Festival Filem Cannes 2014, dengan fotokopi diikuti dengan perdana permaidani merah. Memandangkan subjek dan lokasi (Kelly pertama kali bertemu suaminya masa depan Prince Mainier III dari Monaco pada perayaan 1955), debut filem di Cannes pada tahun ini terbukti sesuai dengan sentimen.

Dan jika ada seorang pelakon yang memenuhi tugas untuk menggambarkan Puteri Grace Monaco, ia akan menjadi Kidman. Dalam kisah sampul Mac 2014, Kidman mendedahkan pemikirannya tentang bagaimana Kelly menimbang kehidupannya yang sudah berkahwin dengan kerjaya lakonannya: “Apabila anda melihat perkara [peranan yang ditawarkannya dalam Alfred Hitchcock’s Marnie], anda fikir, Grace, anda tidak akan dapat melakukan ini! Perjuangan antara seni dan kehidupan rumah tangga anda selalu menarik. “

Mengikut filem baru, kami berpaling ke ikon itu sendiri dan melihat kembali ke dalam 10 gaya yang paling tidak dapat dilupakannya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map