8 Selebriti Kelihatan Itu Buktikan Kami Hidup di Itu 70-an Show

Selebriti '70s Looks
Alessio Botticelli / GC Images

Andrea Cheng

Apr 07, 2015 @ 2:15 petang

Sejak musim luruh / musim panas tahun 2015 menyaksikan kebangkitan dalam ‘pakaian berinspirasi 70’, kami telah memberi kesaksian kepada peningkatan dalam pakaian yang diilhamkan, pakaian wanita cantik, dan suar denim yang menyapu (tepat pada masanya untuk Coachella).

BERKAITAN: Kemudian dan Kini: Trend ’70an

Dan bintang-bintang juga tidak kebal terhadap trend-mereka telah menaikkan permainan gaya jalanan mereka yang tidak bertanggungjawab dan menampakkan diri kembali kepada dekade paling menarik fesyen dengan tali pinggang yang dipotong dan jeans pinggang tinggi. Model Hailey Baldwin, untuk satu, telah mengambil pergerakan ’70-an secara tegas. Dia melanda jalan-jalan N.Y.C. dalam pakaian boho bunga yang dia aksesori dengan anting-anting candelier perak, lapisan rantai leher, dan suede coklat tinggi suede.

Dari Olivia Palermo ke Alessandra Ambrosio, lihatlah semua selebriti yang bertindak sebagai bukti bahawa kita hidup di dunia ’70an.

PHOTOS: 8 Times Celebrities Got Groovy dengan Trend ’70an 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 22 = 24

map