9 Kali Sukan Olimpik Swimmer Haley Anderson Swam dalam Gaya

Haley Anderson - Swim Lead
Harry How / Getty

Briana Draguca

15 Ogos 2016 @ 2:30 petang

Ia selamat untuk mengatakan bahawa air itu adalah rumah kedua Haley Anderson. Pingat perak Olimpik 2012 membesar di California dengan lautan sebagai halaman belakangnya dan keluarga yang merawat berenang sebagai sifat kedua (kakaknya, Alyssa, juga seorang perenang Olimpik!). Perenang maraton berusia 24 tahun itu menguasai pertandingan air terbuka dan hanya dalam tempoh tiga tahun yang lalu, dia berjaya meraih tiga gelaran juara air terbuka – tidak menghairankan bahawa dia dijangka akan bermain dengan baik dalam persandingan air terbuka 10K di Rio bulan ini.

Walaupun dia tidak bersaing untuk A.S., Anderson masih menghabiskan sebahagian besar masanya di dalam air. Para pengikut Instagramnya mendapat pandangan eksklusif dalam pengembaraan akuatiknya dan kami tidak dapat memperoleh koleksi baju renang luarnya yang cukup. Tinjau ke bawah untuk melihat sembilan kali Anderson mengembara ke dunia tanpa apa-apa kecuali baju renang yang bergaya dan bersedia untuk beberapa bikini utama #inspo, tepat pada waktunya untuk percutian tropika akhir musim panas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map