Carolina Herrera Menunjukkan Gaun Perkahwinan Pink-dan-Hijau Semasa Minggu Fesyen Pengantin

Tidak ada persoalan tentangnya: label fesyen Carolina Herrera telah menjadi sinonim dengan keanggunan klasik. Dan berdasarkan hakikat bahawa pereka itu berpakaian pada acara-acara di bilik pamerannya semasa minggu fesyen pengantin (dia memakai rok tweed merah jambu yang ditetapkan dengan cap-toe Chanel sling-backs), tahap kecanggihannya adalah sesuatu yang dilakukan Herrera dalam kehidupan sebenar . Tetapi untuk koleksi pengantinnya musim gugur 2016, Herrera mengambil pendekatan yang berbeza, bereksperimen dengan siluet kontemporari, warna-warna di luar sana, dan bermain-main yang merinci. 

Satu top crop crop dan skirt yang sesuai diperlakukan dengan sedikit merah jambu dan bijak hijau, nombor corseted membual hanya berbisik dua warna, pakaian berlipat diselip lapisan tulen kelabu dan putih, dan leher V mendalam dipotong dengan pinggang berjalur. Sudah tentu, terdapat banyak pilihan tradisional, seperti renda putih, pakaian kulit dan gaun bola gading, juga. 

Kesan keseluruhan? Sesuatu yang lama dan sesuatu yang pasti baru. Lihat keseluruhan koleksi Carolina Herrera jatuh 2016, ke hadapan. 

PHOTOS: Gaun Kegemaran kami 2016 Gaun Perkahwinan dari Minggu Fesyen Pengantin

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map