Carrie Underwood Hanya Membunuh Anugerah Muzik CMT 2016-Lihat Semua Keprihatinannya yang Hebat

Carrie Underwood's CMT Looks - Lead
Jeff Kravitz / FilmMagic

Hana Asbrink

Jun 08, 2016 @ 11:30 malam

Beberapa nama terbesar dalam muzik negara muncul untuk Anugerah Muzik CMT 2016 di Nashville, Tenn., Pada hari Rabu, dan Carrie Underwood hanyalah salah satu nama marquee untuk menjadikannya tanda, semuanya sementara kelihatan luar biasa. 

Bukan sahaja bintang negara membawa pulang trofi untuk Prestasi CMT Tahun dan Video Perempuan Terbaik (kedua-duanya untuk “Smoke Break”), dia hanya memiliki pertunjukan ketika dia mengambil panggung untuk melakukan single, “Bells Church. “Penyanyi berusia 33 tahun, yang membawa suami kacaknya dan bintang NHL, Mike Fisher sebagai tarikhnya, tidak memulakan apa-apa kecuali suara dan banjo iringannya sebelum melemparkan tudungnya ke bahunya untuk menunjukkan lebih banyak lagi jumpsuit hitamnya . Suara ceramah Injil secara ajaib muncul tidak lama selepas itu, meningkatkan suara dunia lain. 

Selepas mendapat sambutan hangat untuk persembahannya, beliau menerima Anugerah Prestasi Terbaik dengan ucapan terima kasih kepada peminatnya: “Oleh kerana ini adalah Anugerah Pencapaian, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anda untuk keluar dan menyokong muzik negara dalam lawatan Kami telah menghabiskan bahagian pertama tahun ini di jalan raya dan hanya begitu indah untuk melihat begitu ramai orang keluar, dan saya tahu saya bercakap untuk semua orang di luar sana, kita semua artis yang mengatakan bahawa kamu adalah alasan bahawa kita dapat melakukan apa yang boleh kita lakukan. Terima kasih banyak untuk keluar dan menyokong kami secara konsisten.

Seorang gadis dengan bakat, kecantikan, dan kerendahan hati? Tidak hairan mengapa Underwood adalah kegemaran peminat. 

Tinjau ke bawah untuk melihat beberapa penampilannya yang menakjubkan dari waktu petang. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 62 = 70

map