Chanel Menyampaikan Papar Fesyen dengan Robot dan Tweeds Peppy

Pengertian yang kuat bahawa hujung itu hampir meresapi pertunjukan Chanel pada pagi Selasa. Iaitu, akhir dari apa yang terasa seperti musim yang sangat panjang, satu dengan bilik yang sedikit untuk editor untuk mengira koleksi lain. Syukurlah, Karl Lagerfeld ada pada kami, kerana dia menyampaikan koleksi mudah yang dihadam dalam beberapa, uh, bytes.

Tetamu yang memasuki Grand Palais di Paris telah dilayan dengan pengalaman melangkah ke dalam bilik pelayan komputer berukuran besar bola sepak, dengan barisan atas barisan perkakasan, lampu berkelip, dan wayar berwarna-warni yang menghubungkan semuanya bersama-sama. Ini adalah Pusat Data Chanel, dua tanda yang diumumkan, tetapi saya tidak akan terkejut melihat logo itu Encik Robot muncul pada bila-bila masa.

Sebaliknya, Lagerfeld memulakan persembahan dengan remix “I Feel Love” yang dilanjutkan oleh Donna Summer dan apa yang diikuti adalah sebahagian besar koleksi tweed dan cetakan super dalam warna neon atau warna yang terang dari pendawaian set itu. Dua model dalam topeng robot mengetuai prosesi, yang juga termasuk beberapa topi bola yang dipakai ke tepi yang menandakan ini adalah koleksi Chanel yang lebih santai, dengan pilihan pakaian yang lebih sedikit, mungkin, tetapi banyak tanda tangan mencari peminat diehard. Kepentingan tertentu akan menjadi cetakan kolar neon yang kabur dilihat pada sepasang pakaian berpeluk mata.

Chanel - Embed 1
Getty (3)

BERKAITAN: Givenchy, Stella McCartney, dan Lebih Mencegah Meltdowns dengan Fesyen Fun

Sekiranya terdapat komen yang lebih besar mengenai masyarakat di sini, ini mungkin mengenai rendaman teknologi kami yang lengkap, di mana setiap jenama utama, termasuk Chanel, menjejaki keutamaan pelanggan, tabiat membeli-belah, status perkahwinan, dan mungkin nombor keselamatan sosial kita juga , kerana kami sangat bersedia memberikan maklumat tersebut kepada peruncit besar sepanjang masa. Tetapi itu mungkin mengharungi imaginasi kerana semua data hari ini boleh disimpan pada pemacu ibu jari saiz butang Chanel, apatah lagi awan.

Chanel - Embed 2
Victor Boyko / Getty
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 27 = 37

map