Dapatkan Pandangan: Mata Cemilik Chloë Grace Moretz dari Cannes

Chlo Grace Moretz Makeup Cannes
Jean Catuffe / FilmMagic

Marianne Mychaskiw

27 Mei 2014 @ 2:43 petang

Kami mengakui-apabila ia datang kepada bayang-bayang mata yang hebat, kita cenderung untuk pergi ke laut di glitter. Tetapi pada perdana Cannes Awan Sils Maria, Chloe Grace Moretz menunjukkan keseimbangan sempurna drama, dan kami mengambil nota! “Saya terinspirasi oleh warna dan kecantikan pakaian Chanel hijau pewarna Chloe. Saya mahu ia menjadi tumpuan utama, jadi saya mengekalkan solek lembut dan segar,” artis soleknya Mai Quynh memberitahu InStyle.com, secara eksklusif. Untuk memulakan, Quynh menumpukan pada mencipta kanvas sempurna, menggabungkan lapisan Laura Mercier Smooth Finish Fluide Foundation di Vanille ($ 48; lauramercier.com pada bulan Julai) di seluruh, kemudian disentuh di bawah mata dan di sekeliling hidung dengan concealer. Satu sapuan Warna Pipi Kulit Kedua di Peach Whisper ($ 25; lauramercier.com) mencipta siram yang boleh dipercayai, dan selepas debu serbuk penetapan cahaya, dia berpindah ke mata yang berkilauan.

Quynh melekat pada warna lembut lembut, dan berlapis tiga warna Laura Caviar ($ 26 setiap; lauramercier.com) untuk mendapatkan kesan halus tepat. “Walaupun soleknya hampir tidak ada, penting untuk memastikan setiap ciri ditakrifkan, tetapi tidak dilakukan dengan terlalu banyak,” tambahnya. Bermula dengan warna Gula Frost pucat, pro menumpukan nada sejuk di sepanjang sudut dalam mata Moretz, kemudian diikuti dengan menggabungkan warna Amethyst ungu ke lipatan untuk definisi tambahan. Sebagai ganti pelindung mata, dia mengekalkan perasaan lapang dengan menggunakan asfalt Gray Pearl shade di sepanjang garis lash atas, dan meneruskan warna di sepanjang garis lash bawahnya. Dia kemudian menggunakan pensil alis lembut untuk menentukan lengkungan bintang, dan beberapa lapisan maskara hitam di bahagian atas mata. Warna Merah Laura Mercier Rouge Nouveau di Coy ($ 25; lauramercier.com), yang berwarna merah jambu lembut, mengikat pandangan bersama. “Penampilan ini sangat dpt dipakai untuk setiap hari,” kata Quynh. “Ia lembut, segar, dan hebat untuk musim bunga dan musim panas.”

Lihat lebih banyak momen kecantikan terbaik dari Cannes di galeri kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − = 49

map