Dari Marilyn ke J.Lo, Lihat Golden Globes Kegemaran Kami Gaun Semua Masa

Golden Globes Gowns We Love
Getty (3)

Kakitangan InStyle

Jan 06, 2017 @ 1:00 petang

Sebagai persembahan yang secara rasminya memulakan musim anugerah, Golden Globes adalah satu peristiwa penting. Dari anugerah mereka sendiri kepada ucapan kepada pihak-pihak yang lalu, malam itu penuh dengan momen-misteri yang tidak dapat dilupakan, tidak sedikit pun yang menjadi fesyen. Walaupun kita tidak boleh menunggu untuk melihat siapa yang akan membawa pulang patung-patung itu, kita juga teruja untuk mengetahui siapa yang akan memakai apa yang ada di permaidani merah.

Dalam sambutan majlis-majlis anugerah yang dijangka (untuk menyiarkan NBC jam 8 malam ET Ahad), kami melihat kembali semua Gaun Golden Globes kita suka. Dari gaun berjalur Marilyn Monroe pada tahun 1962 hingga gaun koleksi Ralph Lauren Cap yang mendarat Lupita Nyong’o pada peta fesyen pada tahun 2014 hingga karya Marambold Giambattista Valli Couture yang berjalur Jennifer Lopez tahun lalu, lihat semua kegemaran kami di galeri sekarang.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − = 66

map