Dari tahun 1995 hingga sekarang: Glamour Grammy Gowns Ever

Paling gila Grammy Outfits - LEAD
Jordan Strauss / Invision / AP; Kevin Mazur / WireImage; Jason Merritt / Getty

Andrea Cheng

Feb 09, 2017 @ 3:30 petang

Pada malam terbesar muzik, satu-satunya perkara yang lebih menarik daripada mengetahui siapa yang memenangi Rekod Tahun adalah siapa yang memakai siapa, atau dalam beberapa kes, apa, kerana satu perkara yang pasti: Fesyen Grammys bukan untuk pengsan hati. Itulah sebabnya kami menggali arsip kami untuk mencari yang paling gila, paling risque yang pernah menghiasi karpet merah Grammys, dari 1995 pada.

Dari cetakan harimau liar Mary J. Blige (pada tudungnya dan tuniknya-dan seluar) pada tahun 1996 untuk pakaian mikro teater Giorgio Armani (belum lagi, headpiece intergalacticnya oleh penggemar Philip Treacy) pada tahun 2010 kepada Lady Gaga sekali lagi pada tahun 2016, yang memakai rekaan Marc Jacobs yang hebat yang memberi penghormatan kepada David Bowie. 

VIDEO: Rasa Grammys: Apa yang ada di Menu untuk Malam Terbesar Muzik

 

Seperti yang kita tawarkan dengan lebih banyak kemarahan di Grammys 2017 pada 12 Februari, kita melihat kembali pada detik-detik menjatuhkan kegemaran kita dari masa lalu Grammys.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 31

map