Hamil Natalie Portman Sepertinya Ratu Malaikat di Anugerah SAG

Sama ada Natalie Portman sengaja menyelaraskan tarikh akhirnya dengan penghujung musim anugerah, kami berterima kasih kepada banyak peluang menonton bayi. Yang terbaru dari gaya bersalinnya yang cantik adalah gaun Dior di Anugerah SAG 2017, dan Jackie bintang kelihatan seperti royalti dunia lain.

SAG Natalie Portman Full Length - Embed
Steve Granitz / Getty

Portman memakai Couture Dior Haute berwarna krim Krep tote baju puff-lengan dengan kereta panjang, berpasangan dengan tiffany & Co. drop earrings, updo elegan, dan klac sepadan. Calon SAG muncul dengan suaminya, Benjamin Millepied, mencari tenang dan dikumpulkan untuk ibu bapa dua kali tidak lama lagi.

VIDEO: Natalie Portman Bercakap tentang Menjadi Jackie Kennedy

 

Yang berusia 35 tahun, yang dinamakan Jackie, diberitahu E! di atas permaidani merah yang dia banyak belajar tentang bekas Wanita Pertama ketika bersiap untuk peranannya. “Saya melihat banyak rakamannya dari era itu dan juga banyak membaca biografi beliau dan dia benar-benar membawa negara kita melalui momen yang sukar dan sukar dalam sejarah,” katanya..

SAG Natalie Portman Baby Bump - Embed
Frazer Harrison / Getty

“Dan kami sangat bernasib baik bahawa dia benar-benar membuat kami pergi seketika di mana semua orang berasa banyak ketakutan dan banyak kebimbangan mengenai apa yang sedang berlaku.”

SAG Natalie Portman Husband - Embed
John Shearer / Getty

BERKAITAN: Gaya Bersalin Natalie Portman

Klik di sini untuk mendapatkan permaidani merah yang lebih cantik dari Anugerah Pelakon Skrin Pelakon 2017.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − 66 =

map