Ikon Gaya 94 Tahun Lama Iris Apfel Meraikan Pakaian yang Dia Pakai jika Dia Menikah Lagi

Iris Apfel adalah ikon gaya dalam setiap makna perkataan. Pada usia 94 tahun, dia adalah legenda di dunia fesyen, dengan dokumentari yang boleh dia panggil sendiri (kini tersedia untuk streaming di Netflix), koleksi reka bentuk untuk HSN, dan kerusi barisan hadapan di mana-mana rancangan dia memilih . Seperti halnya pereka Naeem Khan mempersembahkan koleksi pengantin musim gugur 2016 di ruang studionya. Dengan serta-merta dikenali, terima kasih kepada bingkai bingkai tandatangannya, Apfel mengangguk – meterai kelulusan – untuk setiap rupa yang disapu oleh. 

“Ia luar biasa, benar-benar hebat, megah,” kata Apfel InStyle selepas persembahan. “Saya telah kehabisan kata sifat. Ia hanya hebat sekali.”

Dalam dokumentari itu Iris, ikon itu difilemkan melalui album lama ketika dia dan suaminya yang terakhir Carl Apfel mengikat tali. “Gaun itu adalah renda merah jambu, “dia menganggap pada skrin.” Saya sangat praktikal, jadi saya mahukan pakaian yang boleh saya pakai selepas perkahwinan dan bukan hanya dimasukkan ke dalam kotak. ” 

BERKAITAN: Iris Apfel pada Apa Ia Suka Menjadi Yang Paling Bergaya 93 Tahun Di Planet

Naeem Khan Embed 1
Dan Lecca

Kita terpaksa tahu: Apa yang akan dia pakai jika dia berkahwin lagi? “Saya suka sutera putih polos itu. Ia begitu cantik tanpa sebarang perhiasan,” katanya. “Saya suka mereka semua, tetapi pakaian itu, jika lengan panjang, saya sangat gembira memakainya.”

Tetapi walaupun pendekatan praktikal, tanpa hadnya untuk berpakaian berkali-kali tidak berubah secara drastik selama bertahun-tahun, hal itu tidak menghalangnya daripada terengah-engah ketika melihat terakhir melintasi landasan pacu-pelukis tulle gaun bola, lengkap dengan tudung berlapis dan mahkota. 

Naeem Khan Embed 2
Dan Lecca

Lihat semua koleksi pengantin Naeem Khan di 2016 di sini. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − 16 =

map