Inilah Mengapa Anda Akan Lihat Bandanas Putih Di mana-mana Semasa Bulan Fesyen

Walaupun setiap jenama cuba untuk membuat kenyataan sendiri semasa minggu fesyen, terdapat satu aksesori yang pereka, model, dan editor akan memakai bersama: bandana putih. Perniagaan Fesyen telah memulakan pergerakan #TiedTogether mengenai perpaduan, perpaduan, dan keterangkuman semasa minggu fesyen, dan menyertai ini semudah memukul “menambah kereta” pada bandana.

Sebagai bulan fesyen bermula pada hari Khamis, bermula empat minggu menunjukkan landasan pacu dari New York ke London, Milan, dan Paris, industri itu akan memasukkan aksesori mudah ini sebagai tanda perpaduan.

VIDEO: 10 Times Gigi Hadid Membuktikan Dia Adalah Runway Rockstar

 

Pereka seperti Tommy Hilfiger, Diane von Furstenberg, Prabal Gurung, 3.1 Phillip Lim, dan Thakoon akan menyokong gerakan dengan memasukkan bandana putih ke dalam rancangan mereka. Para tetamu selebriti akan memakai bandana kerana mereka duduk di barisan depan, dan pengaruh gaya jalanan akan dilihat memakai aksesori di banyak pukulan paparazzi.

Putih Bandana Fashion Week - 1
Diberkati Perniagaan Fesyen

“Pada fesyen, visual sering bercakap lebih kuat daripada kata-kata. Oleh itu, sertai Bulan Fesyen ini untuk membuat pernyataan visual yang mudah dan tunggal: pakai bandana putih sebagai tanda kepada dunia yang anda percaya pada ikatan umum manusia-tanpa mengira kaum, seksualiti, jantina, atau agama, “kata Imran Amed, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Perniagaan Fesyen menulis dalam surat.

Putih Bandana Fashion Week - 2
Diberkati Perniagaan Fesyen

BERKAITAN: Semua Kelihatan Anda Akan Ingin Beli dari Koleksi Tommy x Gigi Baru

Bandana putih akan dilihat buat kali pertama hari ini di pameran Tommy Hilfiger di Los Angeles. Untuk menyokong pergerakan yang kuat, angkat bandana putih ($ 12 / sedozen; amazon.com); ikatlah di pergelangan tangan anda, leher, kepala, beg tangan, atau di mana sahaja yang anda inginkan; dan berkongsi gambar ke media sosial dengan #TiedTogether.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 35 = 40

map