Josephine Skriver mengenai Apa Ia Suka Menjadi Model pada Minggu Fesyen

6:00 PAGI. – Masa untuk Dapatkan

Jam penggera saya dimatikan! Masa untuk bangun dan dapatkan hari bermula. Pertunjukan pertama saya hari ini tidak terlalu awal, jadi saya tidur kurang dari biasa.

6:30 A.M. – Morning Work Out

Saya mendapat latihan yang cepat sebelum masa panggilan pertama saya

7:00 A.M – Dapatkan berpakaian

Kerana saya hanya melakukan persembahan dan tiada casting hari ini, saya memilih pakaian mesra gaya jalanan yang menyeronokkan dan sedikit di luar sana jadi saya dapati oleh jurugambar gaya jalanan.

7:30 A.M. – Sarapan pagi

Untuk beberapa tenaga pagi yang baik, saya makan oatmeal di mana sahaja dengan beberapa kacang dan beri. Pertunjukan pertama saya dekat dengan hotel saya, jadi saya membuat keputusan untuk berjalan dan mengambil cuaca musim gugur. Ia bagus untuk mendapatkan beberapa minit sebelum menunjukkan dan mendapatkan sedikit udara segar.

8:00 PAGI. – Daftar masuk

Di sini kita pergi! Saya sampai ke pertunjukan pertama saya, daftar masuk, dan bermula pada rambut dan solek. Semasa duduk di kerusi alat solek, saya memasukkan fon kepala saya ke zon dan bersedia untuk persembahan.

VIDEO: Model dengan Ibu Bapa Terkenal

9.00 PAGI. – Rambut & Makeup

Sekumpulan kawan yang saya buat sejak bertahun-tahun berada di sini dan kami berbual dan mengejar sebelum kegilaan bermula. Saya sebenarnya bertemu dengan dua orang sahabat terdekat saya, Romee dan Jasmine, di Louis Vuitton menunjukkan hampir lima tahun lalu sekarang. Masa benar-benar terbang!

10:00 A.M. – Runway Sedia

Saya pergi melalui penampilan saya untuk memastikan saya selesa berjalan di semua mereka.

10:30 A.M. – Pertunjukan untuk bermula!

Berdiri di barisan menunggu untuk membuat pintu masuk saya, saya menarik balik bahu saya, menarik nafas panjang, dan berjalan kaki.

12:00 TENGAH HARI. – Snek Pantas

Selepas pertunjukan pertama saya, saya menyedari saya tidak akan mempunyai masa untuk makan tengah hari hari ini, jadi untuk mengelakkan penyangkut saya (saya benar-benar bergigi), saya makan bar kuasa cepat untuk mengekalkan tenaga saya. Beg fesyen saya selalu disumbat dengan makanan ringan!

12:30 PG. – Tunjuk # 2

Pergi ke pertunjukan seterusnya! Seperti yang mungkin anda katakan, tidak ada banyak rehat semasa Minggu Fesyen.

1:00 PETANG. – Daftar masuk

Saya mendaftar masuk pada acara seterusnya dan pergi melalui proses rambut dan solek lagi. Saya menggali beg saya untuk lebih banyak makanan ringan dan menyelesaikan kacang dan buah campuran.

VIDEO: 14 Model Kami Suka Ikut Snapchat

2:30 PG. – Runway Sedia

Masa untuk bersusun di belakang pentas! Walaupun saya telah berjalan lebih banyak daripada yang saya dapat menghitung, saya selalu mendapat perasaan ketakutan sebelum melangkah ke catwalk-dengan cara yang terbaik!

5:30 PG. – Perjalanan ke Pameran Seterusnya

Pertunjukan seterusnya saya agak jauh untuk berjalan sehingga saya mengambil kereta dan makan lebih banyak makanan ringan dalam perjalanan (saya memberitahu anda beg saya penuh dengan barang-barang!).

6:00 PG. – Daftar masuk

Di sini kita pergi lagi! Masa untuk mendaftar masuk dan buat rambut dan solek. Saya mengejar beberapa rakan di belakang pentas, kita semua agak gementar dari tidur tidak pada masa ini, tetapi kita semua bersetuju ia pasti bernilai untuk keseronokan Minggu Fesyen!

7:30 PG. – Runway Sedia

Kucing terakhir berjalan sepanjang hari! Saya sangat letih tapi saya mendapat angin kedua dari tenaga tinggi dan getaran yang menarik.

9:30 PG. – Parti Selepas

Saya tidak mempunyai apa-apa kelengkapan malam ini yang bermaksud saya mempunyai masa untuk pergi ke parti selepas itu! Saya suka mengejar rakan-rakan saya dan meluangkan masa dengan mereka dari landasan. Saya bersenang-senang di beberapa aroma terbaru Victoria’s Secret, Love, dan menuju ke tempat pemenang. Salah satu kenangan selepas pesta kegemaran saya adalah dari pesta Versace selepas Putera. Melihatnya dalam kehidupan sebenar adalah satu kemuncak.

2:00 PAGI. – Masa untuk pergi ke rumah

Saya kembali ke hotel saya, dan saya sangat bersedia untuk tidur. Saya perlu merasakan beberapa jam tidur saya mendapat minggu ini!

2:30 A.M. – Mendapatkan Bersedia untuk Katil

Saya SELALU mengambil solekan saya pada penghujung hari, dan saya memutuskan untuk melangkau topeng waktu malam malam ini. Sebaliknya, saya memakai krim muka berat. Anda perlu berhati-hati kerana berlebihan kerana kulit anda benar-benar sensitif dari semua solek yang berbeza yang datang dan di luar wajah anda sepanjang hari.

BERKAITAN: Chic Street Style dari New York Fashion Week

3:00 A.M. – Akhirnya, Masa Tidur

Saya pergi tidur (dengan telefon saya kuat sekiranya saya mendapat panggilan kecemasan untuk bertemu dengan seorang pereka). Fesyen tidak pernah tidur!

Anda tidak tahu apa yang anda akan masuk dan anda semacam pergi dengan aliran dan anda melihat ke belakang dan anda seperti “bagaimana saya dapat hidup?” Tetapi kemudian dua minggu kemudian anda seperti, “Saya tidak sabar untuk kembali.” Anda berbuat demikian kerana tergesa-gesa anda berjalan di landasan. Semua lampu dan orang-orang yang menatap anda, dan semua kemewahan, semuanya berbaloi. Saya selalu berfikir, “Saya sebahagian daripada ini ??” Saya sangat bersyukur saya dapat melakukannya dan masih ada. Berada di landasan itu, tiada siapa yang dapat mengambil perasaan itu daripada anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − 23 =

map