Kedai Semua Warna Bibir yang Menawan dari 2016 Golden Globes Red Carpet

GG LIPSTICK - NEW LEAD
Getty Images (4)

Marianne Mychaskiw

11 Jan 2016 @ 4:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Warna bibir yang betul dengan serta-merta dapat meninggikan nombor permaidani merah yang glamor, dan pada malam Golden Globe Awards, setiap teduhan spektrum lipstik memenangi besar, dari tawny nude hingga berry kaya. Kami begitu dibawa oleh selebriti cantik seperti Olivia Wilde, Taraji P. Henson, dan Jennifer Lopez (antara ramai, banyak yang lain) memakai upacara malam tadi, yang kami mengesan warna yang tepat. Golden Globes mungkin berakhir untuk tahun ini, tetapi anda boleh memberi beg solek anda beberapa bakat permaidani merah untuk bulan-bulan yang akan datang. Tatal ke bawah untuk mengetahui warna bibir bintang-bintang yang memakai malam tadi, serta di mana anda boleh mengambil tiub untuk diri sendiri.

BERKAITAN: Lihat Keindahan Kecantikan Terbaik dari Anugerah Golden Globe 2016

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − 71 =

map