Kendali Jenama Best Runway Moments

Kendall Jenner kembali ke catwalk Chanel dan dia tidak pernah kelihatan lebih cantik. Untuk musim gugur / musim sejuk 2015 semasa Minggu Fesyen Paris, Karl Lagerfeld mengubah Grand Palais ke dalam sebuah restoran Perancis yang dinamakan Brasserie Gabrielle yang penuh dengan bistro klasik, termasuk pembahagian kaca, gerai merah, meja makan dan bar.

BERKAIT: Adakah Kendall Jenner dan BFF Terkini Baru Fesyen Gigi Hadid Minggu?

Dan para pelanggannya adalah wanita yang sempurna kesempurnaan. Setiap mademoiselle yang berpasangan ditekankan dalam set set tweedy yang boleh dibuat khusus untuk makan tengah hari. Sewaktu persembahan berlangsung, pakaian harian yang canggih telah ditukar untuk hiasan malam, kemasan berbulu, dan gaun hitam yang sedikit. Jenner mengambil landasan dua kali (menandakan penampilannya ke-14 dalam tempoh bulan fesyen), pertama di dalam skirt bertekstur yang ditetapkan dengan dompet yang sepadan dan cengkeram hitam, dan sekali lagi dalam LBD cap yang manis-dan dia memaku kedua-dua penampilan.

Lihat semua masa dia memerintah landasan:

FOTOS: Kendaraan Jenama Kendall Jenner dari Kejatuhan / Winter 2015 Shows

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 51 = 58

map