Koleksi Marchesa untuk Spring 2015 Bridal is Pure Romance

Marchesa Bridal Spring 2015
Kesopanan

Andrea Cheng

Apr 15, 2014 @ 3:46 petang

Bagi pereka Marchesa Georgina Chapman dan pengasas bersama Keren Craig, koleksi pengantin musim bunga 2015 mereka semua tentang kembali ke akar jenama, menyampaikan koleksi 20 keping romantis yang merupakan perwujudan estetika tanda dagang Marchesa, dengan siluet skirt bola yang dramatik -membuat nombor renda, dan lapisan-lapisan tulle sutera.

Setiap model meluncur melalui ruang acara di Studio Canoe NYC, menavigasi meja-meja editor, pembeli (dan Jamie Chung), dan berhenti seketika untuk menangkap dan mengambil sulaman dan terperinci indah. Walaupun gaun pengikat lantai yang berkilat berkhidmat sebagai sebahagian besar pengumpulan, terdapat juga pakaian pendek koktel yang lebih pendek, termasuk renda teh panjang dan renda yang dicetak semula dan pembikinan renda yang bersulam.

Warna juga membuat penampilan, tetapi begitu halus. Tiga contoh gaun telah dibasuh di dalam palet merah jambu paled-begitu pucat, ia boleh dikatakan berbisik dari tempat teduh. Sesuatu yang lain perlu diperhatikan: Setiap pengantin membina pam renda dengan sarung kaki lace Chantilly yang halus-trend pengantin dalam pembuatannya, mungkin?

Semak imbas musim bunga Marchesa 2015 pengantin untuk melihat setiap ciptaan yang indah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 − = 40

map