Letakkan Spring dalam Langkah Anda Dengan Skirt Swingy ini

031914-flirty-skirts-lead2-594.jpg
ImaxTree, Courtesy (2)

Alexandra DeRosa

Mac 20, 2014 @ 8:26 pagi

Rok yang bergaya adalah gaya ultra-ramping yang anda perlukan untuk mencium mereka yang berpakaian celana panjang.

Pergi untuk skirt dengan banyak pergerakan dengan memilih kotak pleat, pisau, atau akordion-yang akan membawa ayunan ke langkah anda. Dan sementara pensil dan rok mini akan selalu menjadi kunci almari, pergi untuk kepingan berlipat pada siluet yang paling disukai tahun ini: rok midi. Cukup fikirkan betapa mewahnya ia akan kelihatan melambai-lambaikan angin-jangan risau, panjang tambahan akan menghilangkan sedikit itu “panik”, panik-saya-panik-panik.

Untuk mengimbangi ketidakstabilan gaya skirt ini, cuba bahagian atas yang berpaut di pinggang. Atau, ikut pendahuluan Derek Lam dan memilih top crop, seperti yang dilakukannya untuk koleksi Spring 2014 beliau (gambar di atas). Mengambil bahagian dalam bentuk ini dengan puncak tanaman memberikan gaya skirt ini sebagai identiti baru, mengambilnya dari pejabat yang sesuai dengan koktail siap jam. Apabila membeli-belah untuk skirt anda, berikan perhatian kepada penempatan yang menyenangkan. Peluh yang dijahit di pinggang akan meratakan perut anda. Bersedia untuk memberi penampilan pergi?

Tip fesyen

“Untuk mengimbangi ketidakstabilan skirt lengan, pasangkannya dengan bahagian atas yang cinches di pinggang.”

Tweet ini!

Ketahui lebih lanjut mengenai cara memakai trend dan belanja, dari metalik untuk cara warna ombre dan midi ke bentuk mini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

96 − = 89

map