Lihat 2017 Met Gala After-Party Looks

TK
Victor Hugo / Patrick McMullan / Getty; Daniel Zuchnik / Getty; Berita Splash

Faith Cummings

Mei 02, 2017 @ 10:30 pagi

Selepas pertunjukan adalah selepas parti! Dan anda tahu Met Gala mempunyai salah satu yang terbaik di sekelilingnya. Permaidani adalah semua mengenai persembahan yang menonjol yang secara harfiah menaruh keseronokan dalam fesyen, manakala getup untuk perayaan pasca acara lebih mudah dipakai untuk orang-orang seperti kita yang suka pergi keluar pada malam hujung minggu. Dan yang tidak mahu melihat bagaimana Chrissy Teigen dan John Legend diselaraskan? Atau apa yang Rihanna memakai seterusnya selepas pakaian yang dipakai orang ramai itu, Comme des Garçons?

Selepas penampilan permaidani merah yang menjatuhkannya, kami tahu Rihanna akan membawa panas pada parti selepas itu. Dia suka sehelai sandal dan bulu yang diilhamkan oleh boudoir, oleh itu dia menggabungkan kedua-dua pakaian pajama-esque mewah dengan tali pinggang ular ganda. Kami menyukai ensembelinya BFF Melissa yang berkilauan juga.

1 Oak litttt

Siaran yang dikongsi oleh @ mdollas11 pada

Sementara itu, Jennifer Lopez, yang agak tertutup untuk acara utama, melepaskan hujung lantai lantai untuk sambutan pasca-gala dengan pakaian mini yang dihiasi dan bulu mewah. Dia menarik rambutnya ke atas topknot yang ramping dan melempar pada gelung tandatangannya: lebih baik untuk menari malam di dalam gambar kami.

Adapun John Legend disimpan pada tux bergayanya, sementara Chrissy Teigen berubah menjadi renda Saint Laurent yang hangat dan mesh LBD. Mudah salah satu pasangan yang berpakaian terbaik dan terbaik di mana-mana pihak.

VIDEO: Lihatlah 2017 Met Gala Looks

 

Di sini, selepas pesta terpanas terlihat bahawa kami mahu mengambil beberapa koktel dan stat BFF kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − = 40

map