Lihat 9 Perubahan Pakaian Terbaik dari Anugerah Grammy 2016

Grammys 2016 Taylor Swift Carpet Stage Lead
Steve Granitz / WireImage; Matt Sayles / Invision / AP

Andrea Cheng

15 Feb 2016 @ 11:30 malam

Kami suka semua pertunjukan anugerah, tetapi kami terutamanya suka Grammys kerana kita hampir pasti menjamin dos ganda fesyen hebat dari bintang-bintang kegemaran kita. Mengapa memakai satu reka bentuk indah apabila anda boleh memakai dua? Seperti yang dijangka, tahun ini terbukti tidak berbeza.

Taylor Swift adalah antara yang pertama yang mengagungkan permaidani merah itu, membuat pintu masuk yang menakjubkan dalam reka bentuk Atelier Versace yang menonjol di tengah-tengahnya yang menonjol memaparkan topi karang dan magenta bola keriting tinggi-tetapi itu adalah masa yang singkat. Dia menukar pakaian dan membuka pertunjukan dalam persembahan “Out of the Woods” dalam jumpsuit berkilauan kulit yang ketat dengan panel-panel seksi yang berjalan sepanjang sisi masing-masing.

Dari gaun Givenchy Haute Couture dari Adele ke blazer Demi Lovato, lihatlah semua bintang yang melakukan perubahan pakaian terbaik dan turun rahang pada kedua permaidani merah dan di atas pentas.

BERKAITAN: Kelihatan Terbaik dari 2016 Carpet Red Grammys

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map