Lihat Semua Lupita Nyong’o’s Out of This World Kelihatan Walaupun Menggalakkan Star Wars: The Force Awakens

Pelakon Lupita Nyong'o arrives at the Los Angeles Premiere 'Star Wars: The Force Awakens' on December 14, 2015 in Hollywood, California.
Jon Kopaloff / FilmMagic

Samantha Simon

15 Dis, 2015 @ 11:15 pagi

Lupita Nyong’o tidak asing dengan memakai gaun pertunjukan di permaidani merah. Tetapi aktres itu mengambil perkara-perkara ke tahap yang lebih tinggi pada perdana Los Angeles pada malam Isnin pada filem barunya, Star Wars: Pasukan Awakens. Nyong’o, yang memainkan alien Maz Kanata dalam filem itu, terkejut dengan gaun metallic Alexandre Vauthier yang lengan panjang yang memotong di sisi dan belakang terbuka. Tetapi ini bukan kali pertama bintang itu memalingkan kepala dalam rupa yang diilhamkan oleh galaksi ketika mempromosikan filem itu, yang mencetuskan teater ini pada Jumaat, 18 Disember. 

Hanya dua minggu lalu, Nyong’o melangkah keluar untuk Star Wars: Acara “Force4Fashion” di New York City memakai pakaian Zac Posen yang dibuat dengan kerjasama Google (di bawah). “Ia adalah satu inisiatif yang mereka panggil Made Made Code, yang menggalakkan kanak-kanak perempuan mencuba sains komputer sebagai kerjaya yang berdaya maju,” kata Nyong’o InStyle. Dengan lebih daripada 500 lampu LED boleh diprogram di bawah kain mesh nilon hitam, pakaian menyala dalam corak seperti Nyong’o berpindah. “Ini adalah fesyen yang menemui sains komputer, dan semuanya dikodkan oleh kanak-kanak perempuan,” katanya sambil menambah, “Saya suka apa yang dimaksudkan.” 

Pada masa itu, Nyong’o memberitahu kami bahawa dia “tidak memberi petunjuk!” Tentang seluruh penampilannya untuk lawatan akhbar-tetapi sekarang jelas bahawa mereka sepatutnya menunggu. Tatal ke bawah untuk melihat lebih banyak pakaiannya semasa mempromosikan filem itu. 

BERKAITAN: Lupita Nyong’o Rocks a Star Wars-Baju Diilhamkan Semasa Mengembara

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − = 61

map