Lihat Terbuka Ais Terbaik Serena Williams yang Pernah Terlihat

2015 U.S. Open - Day 9
Al Bello / Getty Images

Tess Kornfeld

Sep 09, 2015 @ 6:15 petang

Dengan enam kemenangan Ahad Terbuka AS untuk namanya, tidak ada keraguan bahawa Serena Williams memerintah mahkamah. Tetapi dia membawa lebih banyak permainan berbanding hanya pembunuh. Pada masa ini, dalam usaha untuk menjadi pemain tenis wanita keempat yang pernah memenangi keempat kejohanan Grand Slam (Terbuka Australia, Terbuka Perancis, Wimbledon dan Terbuka AS) dalam satu tahun kalendar, Williams tidak pernah gagal menangkap perhatian kami semasa perlawanan tetapi dia pakaian yang tebal adalah apa yang sebenarnya kita bicarakan.

Sejak debut Terbuka A.S. pada tahun 1998, Williams telah mengambil cara fesyen di luar mahupun warna tenis biasa anda. Dia menggegarkan segala-galanya dari denim ke perhiasan yang besar semasa perlawanan, meninggalkan kami untuk bertanya-tanya bagaimana dia berjaya berjalan dengan cepat dalam beberapa penampilan yang lebih over-the-top.

Oleh itu, tidak hairanlah bahawa pada Terbuka A.S. tahun ini, Williams telah memelihara kami pada jari kaki kami ketika datang ke gayanya. Pada pusingan pertama, dia memakai reka bentuk cetakan ular dari kolaborasinya dengan Nike, “The Serena Greatness Collection,” dan ia adalah satu kemenangan di sekeliling. Sejak pakaian itu terbukti bernasib baik untuk Williams, dia dibawa ke mahkamah memakainya untuk kali kedua malam tadi untuk pertandingan perempat finalnya menentang pemain besar Venus. Sekali lagi, dia berjalan maju dan maju ke separuh akhir kejohanan.

BERKAITAN: Kemenangan Serena Williams yang Paling Tidak Dianggap sepanjang Masa

Adakah kali ketiga menjadi daya tarikan untuk melihat warna hitam dan merah pada tahun ini – yang kini anda boleh menjaringkan diri sendiri di nike.com ($ 80) atau akan Williams melancarkan kumpulan baru ketika dia mengambil Roberta Vinci di semifinal? Sama ada cara, kita tidak boleh menunggu untuk melihat apa langkahnya ke mahkamah memakai seterusnya.

Dalam masa yang sama, tatal ke bawah untuk melihat beberapa Terbuka A.S. terbaik Williams kelihatan terkini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − 34 =

map