Lihatlah Kelihatan Hangat daripada Anugerah Muzik CMT 2017 Red Carpet

Miranda Lambert
J. Merritt / Getty

Kakitangan InStyle

Jun 07, 2017 @ 7:00 petang

Dunia muzik negara menyerlahkan kepada Anugerah Muzik CMT setiap tahun untuk satu malam persembahan secara langsung dan pengiktirafan industri, tetapi dalam proses ini, mereka juga mencipta beberapa detik fesyen yang paling tidak dapat dilupakan. Acara tahun ini dihoskan oleh Nashville’s Charles Esten dan disiarkan secara langsung pada CMT pada hari Rabu, 7 Jun, pukul 8 malam. ET, tetapi sebelum mana-mana artis negara boleh membawa pulang penghargaan, bintang perlu berjalan di permaidani merah.

Tetamu selebriti dan calon penaja yang memenangi anugerah pemenang sentiasa membawa A-game mereka ke permaidani merah, dari pakaian 2016 Carrie Underwood yang memakai aircolor ke baju bayi 2015 strapless Nicole Kidman, dan tahun ini tidak terkecuali. Selepas menonton bintang-bintang ini, mereka lebih baik malam itu, jelas bahawa permainan fesyen mereka sama kuat dengan akar negara mereka.

VIDEO: Lihat yang Terhangat dari Anugerah Muzik CMT 2017 Red Carpet

 

Oleh itu, jika anda biasa melihat bintang negara kegemaran anda dalam seluar jeans kasual atau kasut, anda mungkin mahu melambai diri anda, kerana artis ini telah mengambil permainan gaya mereka ke peringkat seterusnya. Semak imbas beberapa permaidani merah 2017 CMT Music kegemaran kami yang kelihatan di bawah, dan cuma pilih sahaja satu kegemaran (petunjuk: itu pada asasnya mustahil).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − 6 =

map