Lihatlah Kelihatan Terbaik dari Festival Karpet Merah Pesta Filem Venice 2017

Penelope Cruz
Venturelli / Getty

Jonathan Borge

07 Sep, 2017 @ 12:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Siapa yang tidak suka banyak glamor?

Pesta Filem Venice setiap tahun membawa fesyen permaidani merah yang terbaik terbaik di kalangan bintang Hollywood terbaik. Pada tahun 2016, Natalie Portman, Amy Adams, Elle Fanning, Naomi Watts, Lily-Rose Depp, dan Sophie Turner berada di antara pencapaian-dan permaidani tahun ini pasti dapat memenuhi reputasi elegannya sendiri.

Celebs dari Jennifer Lawrence kepada Kristen Wiig dan Annette Bening terkejut pada pesta 2017 dalam penampilan yang mengagumkan, elegan. Pasangan kekuasaan itu juga tiba, dengan Matt Damon dan isterinya, Luciana Barroso, memalingkan kepala masing-masing dengan pakaian tuksedo dan seksi merah, dan George dan Amal Clooney kelihatan sangat bergaya untuk ibu bapa kembar yang baru.

VIDEO: Amal Clooney Terus Menang Gaya Venice di Couture Vintage

Teruskan bergeledah untuk melihat yang terbaik dari perayaan merah Festival Filem Venice 2017.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 + = 32

map