Momen Kecantikan Terbaik dari Met Gala 2018

Blake Lively
Matt Winkelmeyer / MG18 / Getty Images

Victoria Moorhouse

07 Mei, 2018 @ 4:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Bagi pereka dan selebriti dengan jemputan yang didambakan, Isnin pertama pada bulan Mei adalah salah satu malam yang paling besar dalam setahun. Ia menandakan Met Gala tahunan, acara penggalangan dana untuk Institut Kostum di Muzium Seni Metropolitan New York. Setiap tahun, bintang menyaksikan penampilan mereka di atas langkah-langkah muzium seni ikonik di bandar ini, semua berpakaian pada tema pameran. Sudah tentu, ini bermakna bahawa keindahan avant garde kelihatan diberikan. 

Tema tahun ini adalah “Badan Surgawi: Fesyen dan Imajinasi Katolik,” yang mengilhami lekapan tajam, mahkota, dan tudung yang diilhami oleh malaikat dan surgawi, bersama dengan solek yang merujuk seni gothik, zaman pertengahan dan agama. 

VIDEO: Lihat Semua Permaidani Merah Fesyen Tinggi dari Met Gala 2018

Kami menyusun pandangan kecantikan yang paling banyak dibincangkan mengenai malam untuk anda lihat di bawah. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 + = 86

map