Olivia Palermo Apakah Menang Gaya Fesyen Paris Minggu Gaya

Olivia Palermo's PFW Looks
Getty Images (2)

Andrea Cheng

Mac 09, 2015 @ 3:01 petang

Sekiranya ada satu orang yang boleh dihitung untuk menyampaikan anugerah on-point yang tidak berkesudahan, itu adalah Olivia Palermo. Bintang gaya jalan tidak kelihatan seperti melompat-lompat, bercakap sartorially-dia telah terperangkap memukul Paris Fashion Week musim luruh / musim sejuk litar 2015 dalam kelihatan yang pelbagai kerana mereka tanpa gaya.

YANG BERKAITAN: 10 Pekang Sepatu Putih yang Berpotot Alih Daripada Stan Smiths Anda

Baru-baru ini, beliau bekerja pada ’70-an ketika dia mengambil kerusi barisan hadapannya di pertunjukan Giambattista Valli di atas tweed yang terbungkus dan khakis diiris dengan topeng kulit karat yang rapi sehingga dia santai di atas bahunya (di atas, betul). Sehari sebelum ini, dia menonjol di pertunjukan Chloé dalam warna-warna utama, tanpa disangka gandingan mantel kuning kenari dengan blaus leher berikat merah ceri manis dan blues denim berhiasditinggalkan). Beg tangan tali pinggang Chloé dan asap kelabu Aquazzura butang reka bentuknya sendiri berkhidmat sebagai sentuhan penamat.

Cukuplah untuk mengatakan, kami lebih tertarik dengan pilihan kemenangan Palermo, begitu juga, bahawa kami membundarkan semua pakaian #PFW terbaiknya, setakat ini.

PHOTOS: Pelbagai Minggu Fashion Week Paris Olivia Palermo

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − = 25

map