Pengantin Terkini Pengantin Vera Wang Adalah Campuran Romantik dan Bahaya

Cukup mengejutkan, Vera Wang masih mempunyai beberapa helah pada lengannya ketika datang ke pengantin. Selepas musim-musim yang merangkumi segala-galanya dari gaun hitam yang muram menjadi merah jambu, kita fikir kita telah melihatnya. Tetapi untuk musim gugur 2016, pereka mengambil perkara-perkara ke peringkat seterusnya dengan pemotongan tinggi yang melampau, busur berlebihan, korset berlapis, dan satu tafeta sutera hitam yang sangat unik dengan nombor gelembung yang penuh dengan bunga-bunga sutera. 

Sebagai ansuran kedua koleksi pengantin Sepanyol yang terinspirasi dari musim lalu, Wang bertajuk “Hotel Madrid Part Two” ini. Dia menyifatkannya sebagai terus memikat Sepanyol, memanggil “Dari Carmen ke The Infanta, semua wanita yang luar biasa dengan kehidupan yang luar biasa.” 

BERKAITAN: Iris Apfel Mendedahkan Pakaian yang Dia Pakai Jika Dia Menikah Lagi

Dari bordir burung unta yang dramatik kepada pemotongan dan panel ilusi yang racy, lihat seluruh koleksi pengantin perempuan berbahaya yang bernafas dari 2016.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 50

map