Permainan Pada: Skor Mata Fesyen Utama Dengan Trend Sporty Musim Semi

Spring 2014 Trend: Good Sport
ImaxTree; Time Inc Photo Studio (2)

Andrea Cheng

Mac 17, 2014 @ 11:45 pagi

Sudah tiba masanya untuk anda bermain di liga besar-liga besar fesyen, itu. Bagi musim bunga / musim panas 2014, estetik sukan adalah nama permainan, dari melayari berenang ke tenis putih untuk pengebom universiti. Tommy Hilfiger juga mengubah catwalknya menjadi laluan pejalan kaki yang indah, yang mencerminkan penampilan bertenaga skuba (digambarkan, di atas). Tetapi bukan hanya sepasang berpeluh yang akan memotong. Lihatlah kain mewah, seperti organza sutera, crêpe bulu, dan satin dibasuh, dan anda akan menjadi gaya sukan bintang-bintang dalam masa yang singkat.

Tekstil sporty berteknologi tinggi juga boleh memberikan pakaian yang oomph tambahan, seperti pakaian neoprene DKNY (digambarkan, di atas). Untuk pilihan yang selesa, slip ke seluar berjalur seluar panjang (pick kami: seluar oleh Malene Birger, gambar kanan), tetapi pasangkannya dengan tumit untuk meningkatkan daya tarikan-anda tidak mahu kelihatan seolah-olah anda sebenarnya memukul gim. Dan perhatikan dengan terperinci. Mesh, sebagai contoh, berfungsi dengan tekstur yang terlalu sejuk sebagai tambahan kepada pengudaraan maksimum.

Ketahui lebih lanjut tentang cara memakai trend dan belanja, dari rok jaring ke kait metalik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 30 = 34

map