Runway Looks We Love: Dolce & Gabbana

030215-dolce-and-gabbana-fall-winter-2015-look-3-look-16.jpg
Yannis Vlamos / Indigitalimages.com

Alexandra DeRosa

Mac 02, 2015 @ 6:00 petang

Pereka: Dolce & Gabbana

Lokasi: Milan

Apa itu seperti: Moms benar-benar mempunyai masa fesyen – di antara permaidani merah di Oscars (di mana bintang-bintang seperti Dakota Johnson membawa ibu mereka sebagai tarikh) ke landasan pacu pada minggu fesyen (di mana keluarga mengambil peringkat tengah di Victoria Beckham dan pertunjukan Adidas Kanye West). Pereka Domenico Dolce dan Stefano Gabbana mengambil langkah yang lebih jauh dan mendedikasikan koleksi musim gugur 2015 mereka kepada cinta mama, “membenarkan fesyen dilihat sebagai lanjutan dari mana asalnya.”

Kenapa kita suka koleksi ini: Tidak menafikan keindahan ibunya, tetapi ia adalah sisi wanita yang jarang dilihat di landasan. Setiap melihat dalam pertunjukan tanpa cinta yang tersembunyi – dari mawar merah yang dihiasi pada gaun seksi untuk mencintai nota yang ditulis di seluruh mantel berwarna-warni. Keseronokan melihat model hamil dan ibu ibu-kanak-kanak duos yang melontarkan landasan terbukti tidak hanya pemanasan jantung tetapi juga sangat bergaya.

PHOTOS: Runway Looks We Love: Dolce & Gabbana

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − = 84

map