The 3 Badass Women Who Wore Pantsuits di 2017 Golden Globes

Pakaian Ethereal dan pakaian puteri frou-frou di karpet merah-diharapkan. Tetapi seluar? Tidak menghairankan, meskipun ia menjadi 2017. Pada Globe Golden 74, tiga wanita menghalang tradisi dan memilih saman kuasa, dan kelihatan sepenuhnya badass sebagai hasilnya.

Westworld bintang Evan Rachel Wood, yang membuat seluar sesuatu seperti perisai sartorialnya, memilih nombor Altuzarra khusus yang disesuaikan untuk menghantar mesej yang lebih besar. “Ini pencalonan ketiga saya,” kata Wood kepada Ryan Seacrest di atas permaidani. “Saya telah ke Globes enam kali. Saya telah memakai pakaian setiap kali. Dan saya suka pakaian. Saya tidak cuba memprotes pakaian. Tetapi saya ingin memastikan bahawa gadis-gadis muda tahu bahawa mereka bukanlah keperluan dan anda tidak perlu memakai satu jika anda tidak mahu. Hanya menjadi diri anda, kerana nilai anda lebih daripada itu. “(Seluarinya juga memberi penghormatan kepada David Bowie lewat,” kerana hari ulang tahunnya, “katanya.)

VIDEO: 2017 Golden Globes Red Carpet Fesyen

 

BERKAITAN: Evan Rachel Wood tidak akan berhenti memakai pakaian ini

Octavia Spencer juga mengikuti jejaknya yang tenggelam satin yang dipisahkan oleh Laura Basci, sementara Kathryn Hahn memilih untuk mengimbangi kejantanannya dengan sedikit femme fatale dan menambah sebuah bralette kulit hitam di bawah blazer hitam tajamnya. Kami taksub.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 + = 26

map