The $ 60 Sneakers Itu Mengambil Pemandangan Gaya Jalan di NYFW

Lihatlah, baris subjek e-mel terbaru yang saya terima dari InStyleeditor gaya kanan, Ali Pew, dihantar dari musim semi 2017 Musim Fesyen New York: Vans adalah Stan Smiths baru.

Foto yang dilampirkan menggambarkan Vestiaire pengarah fesyen yang menyumbang Kate Foley mencari sangat bergaya dalam sepasang hitam Skills Old Skool rendah, tidak dapat dipertanyakan berpasangan dengan pakaian kuning paling diambil. Penyelidikan lanjut (iaitu Googling) menunjukkannya di kasut lagi, tetapi kali ini bekerjasama dengan pakaian putih berbulu (di atas, betul). Dan sejak itu kami telah melihat lebih banyak lagi gaya gaya fesyen memakai tendangan, seperti Hey Woman! pengarah kreatif Veronika Heilbrunner (sekali dengan pakaian hitam bergaya-di atas, tengah-Dan lagi sebagai rakan tomboy kepada ensemble pewarna yang berwarna merah jambu-di bawah). Blogger Aleali May (di atas, kiri) juga mengambil tindakan, menggunakannya untuk menandakan pandangan neo-utilitarian.

dalam paparan terbaik minggu saya dari #siesmarjan semalam RG #nytimesfashion #gatstrochic ����☕️ #nyfwbyheilbrunner

Gambar yang disiarkan oleh @veronikaheilbrunner

PHOTOS: Lihat Semua Selebriti Bergaya Sisi Barisan Hadapan Semasa Minggu Fesyen New York

Masa hanya akan memberitahu jika trend ini akan membengkak ke ketinggian Adidas Stan Smith untuk menerbitkan semula mania sekitar tahun 2014, tetapi kami akan menjaga mata kami di London, Milan, dan Paris. Sementara itu, beli pasangan kanvas di sini untuk $ 60 (atau di sini untuk $ 100 jika anda, seperti Heilbrunner, lebih suka kulit).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 7 =

map