The 8 Zuhair Murad Dresses We Want J.Lo to Wear

Zuhair Murad Jennifer Lopez - Lead 2017
Jason Merritt / Getty; Allen Berezovsky / WireImage; Rodrigo Varela / Getty

Andrea Cheng

25 Jan, 2017 @ 5:30 petang

Fakta: Jennifer Lopez tahu apa yang berlaku untuknya. Ia sesuatu yang dia tahu tahun lalu. Dekad sebelum ini. Itulah sebabnya dia kelihatan hampir sama, lebih baik-seperti yang dia lakukan ketika dia mula-mula membuatnya besar di ’90-an (kita fikir ia adalah rahsia untuk belia-bahawa dia legit seorang vampir). Dan apa yang berfungsi untuknya adalah ini: senarai pereka pilihan yang dipilih dan estetika yang teguh yang meraikan dan menunjukkan setiap keluknya.

Seorang pereka sedemikian? Zuhair Murad, yang membekalkannya dengan pelbagai ciptaan yang menakjubkan dari awal. Sesetengahnya adalah semata-mata, yang lain adalah ketat kulit, beberapa dihiasi, dan semua adalah seksi (lihat, di atas, untuk bukti). Sudah tentu apabila couturier itu menghantar tandatangannya ke landasan pacu di Couture Fashion Week, kami tidak dapat membantu tetapi menonjol yang kami mahu Lopez dipakai, yang mungkin dia akan, kerana dia adalah J.Lo dan dia boleh. Tinjau ke 8 untuk melihat reka bentuk J.Lo-iest Zuhair Murad dari koleksi musim semi 2017.

VIDEO: 8 daripada J.Lo-iest Zuhair Murad Dresses dari Koleksi Couture Terbaru

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map