Tidak Ada Model La Perla Cukup Seperti Kendall Jenner dan Naomi Campbell

Kejatuhan La Perla 2017 pada hari Khamis memperlihatkan musim pakaian kedua, dengan jenama pakaian dalam menendang New York Fashion Week dengan banyak renda dan kuasa bintang utama.

Sebagai muka (dan badan) La Perla, ia harus datang tidak mengejutkan bahawa Kendall Jenner terikat kepada M.O. apabila tiba masanya untuk menutup rancangan untuk jenama pakaian mewah. Model reality-turned-It bermula NYFW pada nota tinggi dengan #StreeTheNipple saat dalam pakaian renda putih romantis yang dihiasi dengan kristal, mutiara, dan tali pinggang pernyataan pinggang.

Pemain berusia 21 tahun itu, yang sebelum ini telah memamerkan cawan pemodelan pakaian dalamnya untuk Victoria’s Fashion Show Secret, mengambil ke Instagram untuk berkongsi pukulan landasan untuk melihat puting susu, yang dipenuhi dengan apa-apa kecuali seluar dalam.

NYFW - La Perla - Kendall Jenner
WWD / REX / Shutterstock

Walaupun keindahan yang dihadapi adalah pilihan yang sempurna untuk menutup rancangan itu, rumah pakaian itu memilih bintang landasan veteran untuk memulakan koleksi pada nota yang benar-benar hebat (lengkap dengan soundtrack Queen).

VIDEO: Kendall, Gigi, dan Bella Chow Turun di Cheeseburgers Post-Fashion Show

 

Supermodel legenda Naomi Campbell adalah penglihatan di tengah malam ketika ia meluncur di atas catwalk dalam slip sutera V yang dipotong dengan memakai selendang renda hitam pada midriff, yang dipasangkan dengan mantel panjang tudung angkat tentera laut yang dihiasi dengan renda hitam dan sepasang kabut hitam kelabu hitam.

A model walks the runway during La Perla Fall/Winter 2017 RTW Show at SIR Stage 37 on February 9, 2017 in New York City.TK
JP Yim / Getty

Tunggu lebih banyak liputan Minggu Fesyen New York di sini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 78 = 84

map