Trend 22 Top, Idea, dan Trik Styling Kami Menyukai dari Spring 2017 NYFW

NYFW Recap 2016 - LEAD
Edward James / WireImage; Antonio de Moraes Barros Filho / FilmMagic; Catwalking / Getty; JP Yim / Getty; Antonio de Moraes Barros Filho / FilmMagic; Randy Brooke / WireImage

Kakitangan InStyle

16 Sep 2016 @ 9:00 malam

Mereka berkata N.Y.C. adalah bandar yang tidak pernah tidur, dan ia adalah satu pernyataan yang berbunyi terutamanya semasa Minggu Fesyen New York apabila pereka menghulurkannya menjadi lapan (dan kadang-kadang sembilan) pecut sehari dengan pembentangan yang dijadualkan pada pagi dan selepas parti yang terakhir malam yang panjang. Tetapi sekarang kita telah pulih dari emosi dan fizikal yang mengalir kabur yang NYFW, kita dapat melihat bahawa ia adalah semua rahmat dalam penyamaran. Segalanya-dari jadual yang dibungkus menjadi gila-gila antara pertunjukan-dibolehkan untuk pendedahan langsung yang sangat baik untuk saat-saat sejuk di landasan, trend musim depan dan trik gaya baru yang kita tidak boleh menunggu untuk memohon IRL sekarang.

Yang menghairankan, satu artikel pakaian yang memenangi minggu itu sebenarnya bukan pakaian: bra, dipakai kedua-dua di luar dengan apa-apa tetapi sepasang pinggang tinggi pinggang dan berlapis di bawah memisahkan. Bagi aksesori, anting-anting air terjun yang luar biasa yang menyentuh bahu setiap model yang diperolehi paling banyak ditarik oleh Insta daripada pameran. Begitu juga dengan Insta-layaknya model yang berseragam pada pusingan terakhir, masing-masing berpakaian sesuai dengan tracksuits (Alexander Wang untuk Adidas) atau jumpsuits bertudung (DKNY).

Dari warna-warna yang sudah mengalir untuk musim bunga 2017 untuk mengangguk Perkara yang tidak dikenali Untuk pakaian emoji, lihat 22 momen kegemaran kami dari landasan NYFW, di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 7 =

map