3 Cara Put Twist di Twist Perancis Klasik

Ia menghairankan mudah untuk menguasai gaya rambut yang dipintal, sebab itu InStyle Editor Eksekutif Amy Synnott mencintai mereka. Menurut beliau:

Mereka sejuk, tidak sejuk. Kelainan Perancis yang tipikal, dengan kemasannya yang rapi dan garisan yang teruk, mempunyai rasa tidak selesa. Tetapi lelaran terbaru, dengan sengaja mengakhiri hujung, banyak kelantangan, dan getaran yang kurang jelas, kelihatan apa-apa tetapi pengap.

Mereka agak mudah untuk melakukan sendiri. Keindahan gaya ini terletak pada ketidaksempurnaannya. Anda tidak perlu risau tentang pembuatan jahitan yang tepat atau dengan teliti menyembunyikan perkakasan. Hanya gulung, memutar, atau mengepang seperti yang anda rasa terinspirasi, dan kemudian selamatkannya dengan sepasang lusin pin.

Mereka bekerja dengan baik pada rambut seharian. Sekiranya anda mencari alasan lain untuk melangkaui latihan awal pagi dengan SuperSolano anda.

Tatal ke bawah untuk tiga cara mudah jalankan twist Perancis yang benar-benar bergaya.

BERKAITAN: Adakah Twist Rambut! Inilah Cara Dapatkan Pelan Runway Chanel

1. The Twisted Tail

Twist on Twists
Imaxtree

Mengapa membiarkan kuda merendah diri anda berkeliaran tanpa melakukan apa-apa ketika ia dapat bermain permainan Twister? Di Fendi, penata rambut, Sam McKnight, menyelipkan kepala kulitnya pada model dan kemudian memutarkan helai mereka di tengah-tengah rambut mereka. Setelah mengamankan jahitannya dengan pin, dia memasukkan ujung-ujung bawah bawah ikat kepala, yang membolehkan mereka menyuarakan seperti kipas.

Dapatkan Pandang: Hari rambut yang Baik Magic-Grip Hairpins, $ 4/10; sallybeauty.com.

2. Ornament Express

Chanel : Runway - Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2015/2016
Victor VIRGILE / Gamma-Rapho melalui Getty Images

Jika sentuhan berantakan tidak merasa cukup menarik, ambil isyarat daripada Chanel dan menghiasi anda dengan beberapa aksesori yang ramping. Selepas menggulung rambut setiap model ke dalam sentuhan longgar dan menyematkannya ke kepalanya, McKnight terikat pada pita satin hitam tepat pada garis rambut. Dia kemudian meletakkan penjepit double-C yang timbul di bahagian bawah sentuhan itu, dengan menggunakan sebatang kayu.

Dapatkan Pandang: Goody Slideproof Headwrap Extra-Wide, $ 5; di Kmart.

3. Bunchy Bunchy

Tom Ford Autumn/Winter 2015 Womenswear Collection Presentation - Runway show
Brian To / WENN.com

Sarang rumit McKnight yang dicipta untuk Tom Ford kelihatan lebih rumit daripada yang sebenarnya. Kuncinya adalah untuk memulakan dengan mengikat jari Perancis. Kemudian putarkan plait dalam “fesyen yang tidak terlalu sempurna,” kata McKnight. Secur twist yang dipasangkan dengan pin, membolehkan helai bebas untuk “terbang dengan bebas dan secara seksual di udara.” Jika rambut anda terlalu pendek-i.e, lebih pendek daripada bahu-panjang-hanya memutarnya ke dalam updo, selamat dengan pin, dan pasangkan sambungan rambut bertekuk di atas, mencadangkan McKnight.

Dapatkan Pandang: Conair Styling Essentials Hair Pins dalam coklat, $ 4/100; shop.riteaid.com.

Untuk lebih banyak cerita rambut seperti ini, pilihlah isu September InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital sekarang.

Video Berkaitan: Kita Takut Dengan Oribe Hairspray

PHOTOS: Updo Perkahwinan Menakjubkan Dari Setiap Sudut

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 9 =

map