5 Cara Chic Cara Berpakaian Seperti Gadis Perancis

Pakaian Like French Girl - LEAD
Getty Images (2)

Fawnia Soo Hoo

Mar 04, 2016 @ 6:00 petang

Kami telah secara rasmi sampai ke rumah dan acara mewah Bulan Fesyen: Paris Fashion Week. Bintang gaya jalanan antarabangsa telah menghancurkan pakaian peacock paling merak mereka untuk kemuncak kejatuhan rancangan musim gugur 2016, tetapi untuk inspirasi gaya homegrown, seseorang tidak perlu melihat lebih jauh daripada kafe sudut yang tenang atau bistro tempatan (and, tentu saja, semua gadis Paris itu duduk barisan depan di acara-acara). Kerana kita tidak dapat mencukupi-dan tidak boleh berhenti mencuba untuk memilih Style Girl Perancis. Awak tahu, cara yang mudah dan sederhana itu berpakaian, tidak seperti London santai, tetapi dengan penyebaran Gallic glamor abadi dan percintaan dunia lama. 

Selain dari kemeja Bréton klasik dan mungkin beret bukan klise, pandangannya adalah memeluk gaya individu sendiri, mencampurkan dengan tinggi (dan klasik dan bergaya) dan memakainya dengan keyakinan diri DGAF. Cuma lihat di bawah lima ikon fesyen yang membuktikan bahawa gadis Perancis bergaya tidak akan keluar dari gaya.

BERKAITAN: 3 Cara Diilhamkan Jalankan Berpakaian Hoodie

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − = 11

map