7 Cara untuk Seluar dalam Rock di Awam-dan Masih Pandang Baik

Selebriti Sweatpants-Lead
Cepeda / Nelson / INFphoto.com GVK / Bauer-Griffin / GC Images

Andrea Cheng

29 Dis, 2015 @ 11:45 pagi

Setakat kecanggihan sartorial berlaku, pelaut berpotongan rendah di kutub totem. Sekiranya ia bukan untuk kenaikan pada tahun lalu, joggers dan mana-mana derivatif lain dari siluet tali pinggang-pinggang mungkin akan diturunkan ke hari malas di rumah atau gim. Tetapi, sememangnya, biarkannya kepada gadis-gadis Hari Ini untuk memberikan baju sukan beberapa kredibiliti jalanan.

Gigi Hadid, yang secara harfiah boleh memakai apa-apa dan masih kelihatan luar biasa, telah membuat peluh menjadi bahan pakaian dalam pakaian seragamnya dengan cara yang paling canggih (berfikir: palet warna tonal dan banyak kelebihan tanaman). Miranda Kerr, juga membuat keselesaan sebagai keutamaan semasa perjalanannya, melepasi keselamatan lapangan terbang di tempat-tempat yang kurus, tee yang dipotong, dan mantel kepompong gergasi.

Dari set yang sepadan dengan joggers, teruskan membaca untuk mengetahui cara memakai baju baju di depan umum seperti A-lister.

BERKAITAN: Cara Pakai Bulu Seperti Selebriti Musim Ini

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 73 = 83

map