7 Kali Kendall Jenner Menguasai Kelihatan Monochromatic Seperti Pro

Kendall Jenner in monochromatic
Imej SMXRF / Bintang Max / GC

Andrea Cheng

30 Dis, 2015 @ 4:30 petang

Kendall Jenner mungkin pada awalnya meroket ke kemasyhuran untuk dibintangi Menjaga dengan Kardashians, tetapi dia telah mengukir jalannya sendiri untuk kemasyhuran yang baik dengan kedua-dua kedatangan landasan yang kuat dan gaya luar tugasnya-memperoleh mata utama dari set fesyen di sepanjang jalan. Kes pada titik: pengetahuan yang sartorial dalam menguasai monokromatisme.

Tetapi ini bukan sekadar memadankan pakaian dengan pendekatan tonal-kasut Jenner yang mempunyai tahap kerumitan tidak seperti apa yang pernah kita lihat, seperti lapisan di atas lapisan yang sama (dalam warna selain dari hitam, kita mungkin menambah), campuran tekstur yang berbeza, dan siluet moden (walaupun mengejutkan) disusun bersama-sama. Hasilnya adalah garis-garis warna yang diselaraskan dengan warna-warna yang tidak teratur yang tidak pernah kelihatan sama sekali.

Dari pakaian di atas tentera ke atas-ke-kaki hijau atau keperakan abu-abu, lihat tujuh kali Jenner adalah ratu satu keajaiban keajaiban.

BERKAITAN: The 10 Best Kardashian-Jenner Fashion Moments of 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 56 = 65

map