8 Pelajaran Gaya Kita Belajar dari Zoolander

Zoolander
© Paramount / Courtesy Everett Collection

Priya Rao

31 Jan 2016 @ 1:15 petang

Apabila ia datang kepada model lelaki, hanya ada satu yang boleh membunuhnya dengan berjalan kaki, menghidupkan kepala dengan tanda tangannya “Blue Steel”, dan secara terang-terangan hanya secara semulajadi “benar-benar, benar-benar, melihat dengan teliti” -dan semua sebelum penciptaan selfie! Ya, kita bercakap mengenai satu-satunya Derek Zoolander. Dan model lelaki paling muktamad, yang pertama kali memulakan kerjaya pada skrin besar catwalk pada tahun 2001 adalah kembali dan lebih sengit daripada sebelumnya Zoolander 2 hanya sekitar sudut. 

Sekiranya anda memerlukan penyegar semula, yang asal Zoolander mencontohi model yang dimansuhkan brainwashing untuk membunuh Perdana Menteri Malaysia. Ya, itu sebenarnya premis.

 

Tetapi bagi orang-orang yang tidak mengingati lukisan kultus yang dibintangi Ben Stiller sebagai Derek, Owen Wilson sebagai model nemesis Hansel, dan Will Ferrell sebagai Mugatu, kami berada di sini untuk mengingatkan anda tentang gaya yang paling penting dan, dengan baik, pelajaran hidup dari filem, terlebih dahulu Zoolander 2, yang mencetuskan teater Februari 12-smack di tengah-tengah New York Fashion Week. Kebetulan? Kami tidak fikir. Oleh itu, selesaikan dan dapatkan pelajaran gaya terpenting dari Zoolander.

BERKAITAN: Bagaimana Tidak tahu Mengajar saya semua yang saya tahu tentang fesyen

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 52 = 60

map