Bagaimana Cuff Shirt dengan Cara Tepat

Walaupun seni mengejek baju kelihatan cukup mudah-tidak. Ramai daripada anda hanya menggulung lengan dari bahagian bawah lengan ke siku, tetapi dalam kebanyakan kes, manset itu tidak kekal dan anda ditinggalkan dengan kemas – tidak lagi, kelihatan berkedut. Masukkan apa yang banyak di industri fesyen mencipta “cuff J. Crew.” Kebenaran diberitahu, kami tidak pasti sama ada ia benar-benar berasal dari jenama preppy-sejuk, tetapi tidak menafikan bahawa peruncit mungkin merupakan contoh terbaik menggunakan cuff yang kukuh, namun benar-benar tidak bersalah (hanya melihat katalog atau laman webnya atau kedai). Sekarang musim panas, kami pasti anda akan menggunakan teknik ini – yang kami maksudkan, melakukan apa-apa yang kelihatan lebih baik daripada Oxford berwarna putih yang cuffed untuk kesempurnaan dalam panas yang menyala? Kami tidak fikir. Di hadapan, kami menunjukkan kepada anda bagaimana untuk melancarkan pelan ini dengan sempurna dalam beberapa langkah mudah.

Bagaimana To Cuff a T-Shirt GIF
Sarah Balch

1. Mulakan dengan kemeja Oxford yang segar.

2. Unbutton butang yang terletak pada akhir lengan.

3. Lipat lengan anda di bahagian tengah lengan, supaya cuff berada di sekeliling siku anda.

4. Gulung bahagian bawah lengan ke atas lengan satu hingga dua kali, bergantung pada seberapa besar anda mahu cuff menjadi. Di sini, kita melakukannya dua kali untuk cuff tebal.

5. Perlahan-lahan tarik cuff, supaya ia melihat di kedua-dua belah sisi untuk kelihatan serasi.

6. Scrunch lengan, sehingga ia duduk di mana anda mahu di lengan.

7. Tug cuff satu lagi masa, supaya ia melekat. Tunjukkan padanya!

8. Ulangi lengan yang lain, dan anda sudah selesai!

Kedai rupa: Baju Brooks Brothers, $ 98; brooksbrothers.com

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 3 =

map