Bagaimana Membina Lembaga Tapas Terbaik

Bagi mereka yang suka menghiburkan, kunci untuk menghiburkan tetamu yang mesra-dan diri sendiri-sedang mencari makanan yang segar dan lazat, tetapi juga mudah disediakan.

Beberapa perkara adalah penyelenggaraan yang lebih rendah daripada papan tapas, pilihan makanan ringan atau pembuka selera yang diatur di atas piring. Tetapi ia tidak semudah melempar sekumpulan barang di sekeping kayu. Terima kasih kepada guru kesihatan dan ratu #fitspo Lorna Jane Clarkson, dan buku kopi yang dikeluarkan olehnya Diilhamkan ($ 60; lornajane.com), sekarang kita tahu seni memasang yang sempurna. “Bukan sahaja papan tapas kelihatan hebat, tetapi mereka membenarkan tetamu anda untuk menyesuaikan kombinasi makanan dan bahagian mereka,” kata Clarkson. InStyle. “Saya cuba membuat saya sihat sebaik mungkin tanpa menjejaskan apa yang saya tahu mereka akan suka,” (baca: banyak roti). Tatal ke bawah untuk beberapa arahan terus dari koki sendiri. 

Diilhamkan Book Cover - Embed
Kesopanan

BERKAITAN: Plat Perfect untuk Instagramming Semua Makanan Anda

The Art of Building the Tapas Ultimate Board

1. Mulakan dengan asas. Dapatkan papan mencincang kayu yang panjang ($ 15; surlatable.com) atau hidangan platter untuk digunakan sebagai pusat penciptaan anda.

2. Eksperimen dengan bentuk. Mengumpulkan koleksi ramekin, mangkuk, dan balang yang boleh digunakan sebagai kapal untuk resipi anda. Bereksperimen dengan pelbagai bentuk dan saiz menambah fleksibiliti dan minat visual kepada lembaga.

3. Pilih produk anda. Sweet atau gurih, panas atau sejuk, terpulang kepada anda. Kami lebih memilih untuk memilih satu hadiah yang memuji antara satu sama lain, dan kelihatan visual menakjubkan di papan. Fikirkan keju kambing dan epal, atau kombo klasik strawberi dan coklat.

4. Koordinat warna.  Itulah kepercayaan Clarkson bahawa makanan itu seharusnya menjadi bintang pertunjukan. Memetik produk yang berwarna-warni dan bersemangat akan menjadikan papan anda menonjol dan menjadikannya juga sangat menarik untuk tetamu anda untuk menafikan.

5. Berkumpul. Kedudukan adalah kunci. Apabila memasang makanan anda, fikirkan bentuk, variasi, dan kelantangan. Cuba dan baki keseimbangan sempurna-anda tidak mahu terlalu berenang dan keropok tidak mencukupi.

6. Selesaikan. Gayakan hati anda untuk memastikan segala-galanya sesuai dengan keinginan anda dan telah menandakan kriteria terdahulu. Sebaik sahaja anda telah dipoles, dipoles, dan bersinar, anda boleh membentangkan ciptaan masakan anda kepada tetamu parti anda. Voilà!

BERKAITAN: Lorna Jane Clarkson Menjelaskan Falsafah Makan Sihatnya (Ini termasuk Pisang Coklat yang Dilindungi Coklat!)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − = 64

map