Bagaimana Mendapatkan Alis yang Menampakkan Alam, Menurut Khloé Kardashian’s Pro

Sebaiknya, kami tidak akan mengambil sepasang pinset dan memetik semua rambut kami sambil mendengar “Let On Over” Christina Aguilera, tetapi kami tidak boleh menghidupkan semula masa. Satu perkara kita boleh Adakah menggunakan pelbagai jenis produk alis di luar sana untuk menimbulkan alu-aluan yang kelihatan semula jadi, berbulu, dan penuh belia. Ia tidak semudah itu. Pandangan yang lebih halus, hampir tidak disentuh kembali dalam gambar, tetapi menggunakan produk yang salah atau menggeser pensil dengan teknik yang salah, dan anda terjebak dengan kening Instagram. Eeek.

Jadi untuk mengetahui cara yang betul untuk mendapatkan set yang sangat semulajadi, kami meminta bantuan “pelapis ratu” Kelley Baker, pro yang bertanggungjawab untuk pelindung selebriti seperti Lea Michele, Zendaya, Shay Mitchell, Khloe Kardashian, dan lebih lagi. Inilah caranya dia berjaya melakukannya.

BERKAITAN: Ini Adakah Warna Kuku Fall 2017

Rujuk Pro

Jika bentuk alis anda menjadi perhatian, jangan pecahkan pinset seperti yang anda lakukan pada tahun 90-an. Kami telah semua belajar pelajaran itu! Baker mencadangkan akan melihat pro-orang yang dilatih secara rasmi menggunakan alat untuk membuang rambut kening-supaya mereka boleh dibentuk dengan betul untuk menyesuaikan bentuk wajah anda.

Biarkan Rambut Lebih Panjang

Salah satu ciri utama semulajadi “alis dara”, jika anda mahu, adalah pucat kecil rambut pada bahagian depan. “Satu perkara yang akan menjadikan kening anda kelihatan semula jadi adalah untuk mengekalkan beberapa bahagian di bahagian atas kening,” jelas Baker. “Ini bermakna tidak memotong mereka dengan sempurna! Saya sendiri suka rupa bulu mempunyai bahagian depan kening anda lebih lama, yang menjadikan kening anda kelihatan semula jadi dan bijak.”

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

Tonton Panjang Kelambu

Pada penghujung hari, Baker mengatakan setiap alis adalah sangat berbeza, jadi dia tidak mempunyai cetakan biru tepat untuk apa hujung kisah dahi anda kelihatan seperti. Walau bagaimanapun, untuk memastikan mata dan alis anda “diangkat,” yang lazimnya menjadi matlamat, jangan buat cerita terlalu lama. “Kurang lebih,” katanya.

Kelley Baker Brow Powder
Kesopanan
$ 26

BERBELANJALAH SEKARANG

Gunakan Serbuk atau Pensil

Dunia alis adalah, dalam satu perkataan, sangat menggembirakan. Terdapat satu juta dan lima produk yang mendakwa untuk meningkatkan kening anda, tetapi jika tidak mudah dan tidak disentuh adalah apa yang anda akan lakukan, Baker menyarankan untuk memilih serbuk atau pensil. “Bagi alis yang kelihatan semula jadi saya cadangkan kelelawar kelleybakerbrows ($ 26; kelleybakerbrows.com) atau kelleybakerbrows pensil yang menentukan pensil ($ 22; kelleybakerbrows.com). Ini akan menjadikan kening anda kelihatan lembut dan nyata!” dia berkata.

Mana-mana jenis pensel adalah pilihan yang sangat pintar kerana hujung yang tepat membolehkan anda untuk menarik rambut palsu dan menggabungkannya dengan hujung spoolie. Pasukan InStyle juga mencintai Pensil Alis Mata Mercier Laura ($ 24; nordstrom.com) dan Chantecaille Waterproof Definer ($ 36; nordstrom.com).

Apa yang perlu dielakkan? Sekiranya anda tidak mahir dalam melakukan alis anda, Baker berkata pomades boleh menyebabkan kening anda kelihatan sedikit berat atau berani daripada yang anda inginkan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 + = 82

map