Bagaimana Sempurna Menyentuh Kening Anda

Bagaimana to Perfectly Arch Your Brows
Noam Galai / Getty Images

Kakitangan InStyle

15 Feb, 2018 @ 6:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kita semua berharap kita bangun dengan kening yang penuh, seperti Cara Delevingne atau Rihanna, tetapi kenyataannya adalah bahawa kebanyakan kita memerlukan bantuan pinset dan pensil alis untuk membentuk lengkungan kita sendiri.

“Kening boleh benar-benar menjejaskan dan mengubah bentuk dan penampilan keseluruhan anda dengan membawa keseimbangan dan perkadaran kepada bukan sahaja mata anda, tetapi seluruh wajah anda,” jelas ahli kening global Jared Bailey, Benefit Cosmetics. Apa yang dikatakan Bailey adalah benar, tetapi satu langkah yang salah dengan sepasang pinset dan lengkungan anda dengan cepat pergi dari lembut dan tinggi, ke atas dicabut.

Elakkan apa-apa kecacatan dan bulan pertumbuhan semula dengan mengetahui dengan tepat di mana gerbang anda harus bermula dan berhenti, bersama-sama dengan produk apa yang digunakan supaya kening anda kelihatan lembut dan penuh sebelum anda memulakan sesi tweezing anda.

Tetap menatal untuk panduan langkah demi langkah tentang cara mengatasi alis anda dengan sempurna.

VIDEO: 5 Cara Mengekalkan Alis anda

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map