Bagaimana Untuk Cari Swimsuit Paling Hangat untuk Jenis Tubuh Anda

Masa telah tiba-musim bersalut. Sama ada anda menuju ke St. Barts untuk percutian musim bunga atau hanya beberapa saat di Santa Monica yang cuaca panas, latihan berbelanja pakaian sering ditakuti. Sudah tentu anda ingin melihat yang terbaik, jadi kami telah berbincang dengan para pakar, seperti yang dibuat oleh Amy Romanowsky, Michelle Copelman Solid & Striped, Kirsten Sarkisian Belusso, dan Alix Alexandra Alvarez dari J.Crew, dan menyusun panduan yang tidak selamat tentang apa yang harus dilihat kerana dalam bikini atau satu keping, tidak kira bentuk anda.

JIKA ANDA ADALAH HOURGLASS

Berenang Guide - Hourglass
Kesopanan (4)

Matlamat: Untuk memamerkan aset anda dan menonjolkan pinggang anda.

Apa yang anda perlu cari:

 • Bentuk retro: “Untuk bentuk jam pasir, cari bahagian atas pinggang tinggi dengan topi bikini,” kata Romanowsky. Tetapi rupa ini mengalir lebih tinggi bingkai yang lebih baik. “Saya tahu kawan-kawan saya yang agak pendek selalu berasa pelik mengenai perkara-perkara yang tinggi-pinggang kerana mereka berasa seperti itu memotong batang mereka,” kata Copelman. “Pastikan bahagian bawah tidak juga terlalu tinggi.”
 • Bikini bawah bersih, tanpa bawaan: Jika anda akan pergi dengan bahagian bawah bikini tradisional, Sarkisian berkata, “Anda tidak mahu tunduk di pinggul anda. Itu bukan tempat yang anda mahu letakkan kain tambahan, mencari bahagian bawah bersih yang tidak mempunyai banyak perkara tambahan. “
 • Satu keping: “Saya fikir bahawa satu bahagian yang mudah dan elegan membuat kerja yang baik untuk menonjolkan keluk sambil mengekalkan keanggunan moden,” kata Alvarez..

Beli pakaian renang (dari kiri): Skinbiquini, $ 90; farfetch.com. Lisa Marie Fernandez bikini, $ 395; modaoperandi.com. J.Crew bikini atas, $ 58; jcrew.com. J.Crew bikini bottom, $ 54; jcrew.com

JIKA ANDA BOLEH DITERIMA

Berenang Guide - Rectangle
Kesopanan (3)

Matlamat: Untuk membuat lengkung.

Apa yang anda perlu cari:

 • Satu bahagian:“Satu keping adalah super feminin,” kata Copelman. “Ia memberikan ilusi pinggang yang lebih kecil.”
 • Pemotongan strategik yang diletakkan: Romanowsky mencadangkan mencari gaya dengan pemotongan sebelah untuk menarik perhatian tambahan pada pinggang.
 • Pembukaan kaki yang lebih tinggi: “Keluk cantik pada pembukaan kaki membuatkan anda kelihatan lebih panjang dan ia membentuk bentuk yang bagus di sekeliling pinggul dan bawah,” kata Sarkisian.

Beli pakaian renang (dari kiri): Victoria’s Secret satu-piece, $ 72; victoriassecret.com. Pakaian renang pepejal dan berjalur, $ 160; netaporter.com. Marysia maillot, $ 323; marysiaswim.com.

BERKAITAN: Cara Cari Pakaian Terbaik untuk Jenis Tubuh Anda

JIKA ANDA A TRIANGLE

Berenang Body Embed
Kesopanan (3)

Matlamat: Untuk mengimbangi bahagian bawah yang lebih berat.

Apa yang anda perlu cari:

 • Bikini penuh dengan pembukaan kaki yang lebih rendah: “Elakkan bahagian bawah yang tinggi kerana anda tidak mahu mendedahkan terlalu banyak kulit di kawasan pinggul,” kata Alvarez. Di samping itu, cari bahagian bawah yang tidak mempunyai haluan atau hubungan yang akan digali.
 • Segitiga atau top bikini halter: “Jika anda segitiga, anda mempunyai lebih banyak kebebasan dengan puncak,” kata Romanowsky. “Lengan leher yang rendah dan saman halter yang mengikat leher menarik mata ke atas.”

Beli pakaian renang (dari kiri): Madewell x Giejo bikini atas, $ 118; madewell.comMadewell x Giejo bikini bottom, 99; madewell.com. Tory Burch satu keping, $ 195; toryburch.com. Belusso bandeau, $ 110 .; belusso.com. Belusso bikini bawah (gaya yang serupa), $ 99; belusso.com.

JIKA ANDA ADALAH TRIANGLE YANG DIJALANKAN

Berenang Guide - Inverted Triangle
Kesopanan (4)

Matlamat: Untuk menyeimbangkan bahu luas dan / atau payudara besar.

Apa yang anda perlu cari: 

 • Saman halter: Ini adalah gaya yang menyerupai tulang selangka dan garis leher, kata Romanowsky.
 • Teratas dengan sokongan: Cari bahagian atas tali dengan cawan dibentuk dan di bawah. 
 • Bikini atas tali leher boleh laras: “Anda boleh mengambil bahagian bawah segitiga dan menyebarkannya dengan sangat luas supaya ia kelihatan berkadar pada badan anda,” kata Copelman.
 • Jenama yang menjual memisahkan: “Kebanyakan wanita tidak mempunyai saiz yang sama kerana mereka berada di atas kerana mereka berada di bawah, atau sebaliknya,” kata Copelman. “Jadi dengan memilih jenama yang membolehkan anda bercampur dan memadankan anda akan mencari gaya yang benar-benar menonjolkan aset terbaik anda.”

Beli pakaian renang (dari kiri): Bikini Zimmerman, $ 275; zimmermannwear.com. Vix Paula Hermanny bikini, $ 118; vixpaulahermanny.com. Heidi Klein bikini atas, $ 200; netaporter.com. Heidi Klein bikini bottom, $ 135; netaporter.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 28 = 35

map