Cara Cari Baju Tepi-Baju yang Perfect Jika Anda Mempunyai Bust Besar

Kami suka kemeja baju bawah klasik (kini sedang dinikmati kebangkitan semula di landasan), tetapi kadang-kadang ia boleh merasakannya, baiklah, berkunci dan berstruktur-seperti tidak memberi, yang boleh menjadi masalah terutamanya bagi gadis-gadis yang mempunyai sedikit lebih banyak yang berlaku di kawasan dada. Tetapi hey, Kate Upton dan Christina Hendricks telah dikenali untuk menggoreng baju butang yang sangat baik yang sesuai dengan sempurna. Apa rahsia mereka?

Untuk menyiasat, kami merujuk kepada pilihan wanita yang sejuk, Erin Hogan-Braker, yang pada dasarnya seorang gadis sejuk sendiri. The Greenpoint, Pihak berkuasa yang berpangkalan di Brooklyn mengambil masa yang singkat daripada jadual sibuknya bekerja untuk pelanggan selebritinya (aka Jennifer Lopez dan Ciara) dan jenama fesyen, seperti Victoria’s Secret, untuk syarikatnya Tail Bone Ke-7 dan perkhidmatan pelanggan individu Bersulam, untuk berkongsi beberapa orang dalam pro-tips. Dan rasa apa? Nasihat Hogan-Braker mengenai pemarkahan baju yang sempurna berlaku untuk kita semua, awek atau tidak.

Cari Baju yang Sesuai untuk Bahagian Terbesar Tubuh Anda

Hogan-Braker peraturan untuk semua orang dan semua jenis pakaian: Pastikan potongan itu sesuai dengan bahagian terbesar badan anda. “Because it’s easiest to take dalam pakaian apabila anda melakukan perubahan dan jahitan, “katanya.” Lebih sukar untuk membiarkan pakaian keluar kerana ada kain yang kurang berfungsi. “Maka itu berlaku untuk pakaian yang sesuai di atas pinggul atau baju duduk dengan selesa di atas kawasan dada Dan pastikan anda boleh bergerak, jadi ayunkan tangan anda, duduklah, salibkan tangan anda, apa sahaja. Jika anda mempunyai payudara yang besar, cuba baju dan pastikan bahan tidak menarik dan tinggalkan jurang bra-mendedahkan antara butang. Dan jika pinggang atau lengannya terlalu longgar, abaikan saja, “kerana itu dapat dilakukan dengan mudah melalui jahitan.” Yang membawa kepada…

Cari Tukang Baik

Mempunyai penjahit biasa mungkin kelihatan seperti kemewahan yang dikhaskan untuk hanya Claire Underwood atau jutawan dana lindung nilai, tetapi Hogan-Braker mahu anda tahu bahawa semua orang boleh dan harus mempunyai jahitan. “Ia seolah-olah satu konsep baru, “katanya. Oleh itu untuk mencari yang sesuai untuk anda, dia mencadangkan” menyiasat “tukang jahit, sama seperti mencari stylist rambut atau doktor yang anda rasa selesa dan percaya. calon yang menyesuaikan pakaian yang anda tidak dilaburkan untuk menilai kerja dan hasilnya. “Pada dasarnya anda mencari seseorang yang berpikiran terbuka dan bersedia mendengar apa yang anda inginkan dari pengalaman, “katanya.

Sediakan Tukang Baju Anda untuk Anda

Di jahitan, pinggang yang lebat itu, lengan tebal, bahu berpeluh dan apa-apa unsur lain yang tidak menentu akan diambil dan dipasang pada pengukuran anda. Bonus tambahan: Strategi ini berfungsi pada sebarang jenis fabrik atau tenunan – kapas, sutera, atau sintetik – jadi jangan merasa terhad oleh apa yang anda baca pada tag. “Saya suka mengatakan bahawa jika anda mempunyai jahitan, pilihan kain dan saiz pada label tidak lagi menjadi isu kerana mereka boleh mengambil kain itu dan mereka boleh mencipta semula untuk bentuk anda, “kata Hogan-Braker.Ia menghilangkan obsesi ini untuk melihat saiz dan cuba untuk masuk ke dalam saiz ini-anda tidak lagi perlu menyesuaikan diri dengan pakaian, pakaian yang sesuai untuk anda. “

Pertimbangkan Ia Pelaburan

Hogan-Braker mengakui bahawa penjahit adalah perbelanjaan tambahan, tetapi ia juga “pelaburan di dalam almari anda.” Pada asasnya, anda akan mempunyai keping yang disesuaikan dengan bentuk, rasa dan gaya anda, yang bermaksud anda akan memakainya (banyak). Plus, “yAnda boleh pergi ke kedai-kedai vintaj atau lebih peruncit berpatutan untuk pakaian murah dan kemudian mereka disesuaikan-dan mereka akan melihat lebih lagi mahal, “kata Hogan-Braker. 

Hubungi Erin Hogan-Braker di [email protected] atau [email protected]

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map