Cara Cari Panjang Skirt yang Paling Memanjakan, Menurut Stylists Emily Current dan Merit Elliott

Tidak kira jenis badan anda-hourglass, segitiga, segitiga terbalik atau seperti-atau trend, terdapat kepingan tertentu yang lebih memuji daripada yang lain. Ia adalah fakta yang berlaku untuk skirt juga. Oleh itu, sebelum anda tergelincir pada mana-mana skirt, Emily Current dan Meritt Elliott, pereka dan penata yang hebat kepada bintang-bintang seperti Jessica Alba dan Sarah Silverman, mengatakan terdapat beberapa peraturan yang harus diingat.

“Bayang yang paling menyanjung dengan skirt tidak kira sangat pendek atau sangat panjang, tetapi kira-kira pertengahan,” kata Current. “Rok yang melanda betul-betul di bawah lutut (bukan di tengah-tengah lutut) dan betul-betul di bawah otot betis adalah dua tempat yang secara semulajadinya kelihatan lebih baik pada setiap wanita.”

“Kawasan-kawasan tersebut membolehkan anda bermain lebih banyak apabila datang ke puncak dan kasut kerana semuanya mengenai perkadaran,” Elliott meneruskan. “Anda boleh memakai kasut apa saja, dari rata ke tumit ke pam, dengan skirt di bawah lutut yang betul. Dengan skirt midi, anda boleh memakai top yang dipotong atau memperlihatkan lebih sedikit kulit.”

BERKAITAN: Cara Berpakaian untuk Lihat Taller, Menurut Celebrity Stylist Erin Walsh

Untuk skirt mini, Semasa menasihatkan untuk mencari panjang yang mencecah di tengah, di mana paha anda mula nipis ke dalam lutut. “Kami suka skirt mini selagi mereka sesuai dengan kemudahan, tetapi mereka lebih sukar untuk ditarik,” katanya. “Fikirkan tentang apa yang anda mahu tunjukkan, yang biasanya merupakan bahagian yang nipis.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 75

map