Cara Dapatkan Stok Deodoran Daripada Pakaian

Apabila datang kepada rutin kami, terdapat beberapa perkara yang boleh menjadi lebih teruk (terutamanya apabila kopi belum menendang!). Sebagai contoh, berapa ramai daripada kita yang telah menemui kesan sepatutnya putih di dalam baju kami selepas meletakkannya pada waktu pagi? Dalam usaha untuk membantu anda mengatasi drama ini, kami berpaling kepada Gwen Whiting dan Lindsey Boyd, Pengasas bersama The Laundress, untuk tips dan cara mereka untuk mengeluarkan kesan degil.

Pra-merawat kawasan bernoda sebelum mencuci. “Apabila merawat katun, linen, atau sintetik tahan lama, gunakan Penyelesaian Stempel Laundress terus ke kawasan itu dan bekerjasama dengan kain dengan jari anda atau The Laundress Stain Brush, kemudian basuh seperti biasa,” kata Whiting. Apabila noda adalah lebih sukar, “pra-merawat dan merendam item itu dalam mandi air panas selama tiga puluh minit,” kata Boyd. “Untuk menambah kuasa pembersihan, letakkan kawasan yang terjejas di bawah set keran ke tekanan tertinggi dan biarkan air berfungsi noda. Sekiranya noda tidak hilang sepenuhnya, anda mungkin perlu mengulangi proses ini, kemudian basuh seperti biasa. “

BERKAITAN: Cara Pakai Skirt Midi, Menurut Celebrity Stylist Judy Len

Sentiasa mengendalikan kain halus berbeza. Dengan wools and cashmeres, “pra-merawat dan rendam seperti biasa, tetapi gunakan air hangat,” kata Whiting. Kemudian, cuci tangan dan bilas.

Apabila anda dalam perjalanan, jangan gunakan air. Jika anda terburu-buru, a penyahbauan menanggalkan span berfungsi tanpa air dan cukup kecil untuk menyimpan beg anda-mereka juga hebat untuk sentuhan cepat pada waktu siang. Pilihan lain, “adalah untuk mengambil bahagian dalam bahagian atas dan gosokkan kawasan yang ditandakan di luar untuk mengeluarkan sisa dari luaran ke pedalaman,” kata Boyd, “Ia berfungsi dengan cemerlang dalam secubit!” 

Pada masa akan datang, beri perhatian kepada jenis deodorant yang anda gunakan. “Gunakan deodoran atau semburan yang jelas dengan sedikit aluminium. Aluminium menyebabkan kekuningan dan tanda. ” 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 + = 68

map