Cara Memakai Trend Hiasan Elektik Spring 2016 ke Pejabat

Hiasan NEW Lead
Getty Images (2)

Priya Rao

27 Jan 2016 @ 5:45 petang

Minimalis, bersiaplah – salah satu trend landasan musim luruh 2016 yang paling lazim adalah hiasan besar, berani, dan eklektik (berfikir: paillettes yang menakjubkan, hiasan yang lebih besar, dan butang yang berwarna-warni). Jangkakan rawatan apa-apa sahaja yang biasa di seluruh jalan pada hari ini. Anda mungkin berfikir bahawa perhiasan semacam ini hanya boleh dipakai pada waktu malam, tetapi kami mempunyai rencana lain dalam fikiran. Walaupun ia mempunyai konotasi pihak perempuan-yang tidak mahu memakai sesuatu yang terpesona pada temasya seterusnya mereka ke kelab-kami mencabar anda memakai kepingan ini untuk bekerja.

Silap mata di sini adalah untuk membuat kenyataan tanpa menjadi terlalu tinggi. Di hadapan, kami memutuskan bagaimana untuk menarik trend musim bunga paling ekstrem di pejabat, yang digambarkan oleh pereka seperti Joseph Altuzarra, Miuccia Prada, dan Marc Jacobs. Pertimbangkan ini panduan anda yang cerdas untuk bersinar terang, walaupun anda bos.

BERKAITAN: Bagaimana Memakai Cardigan Seperti Kendall Jenner, Amal Clooney, dan Lebih Banyak

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − 12 =

map