Cara Membuat Gula-Gula Sushi (Ya, Anda Baca Itu Betul)

Gula-gula Sushi
Kyleen James

Sydney Mondry

Jun 18, 2016 @ 4:30 petang

Jika anda hidup untuk gulung tuna yang renyah, sashimi salmon yang mudah, dan kerucut rumpai laut yang dipenuhi dengan ikan segar dan tobiko, anda akan teruja untuk mengetahui bahawa hari Sabtu ini adalah Hari Sushi Antarabangsa. Seperti kebanyakan “cuti” makanan, ia tidak jelas kapan atau bagaimana ia bermula, tetapi kami tidak bertanya apa-apa-kami akan terlalu sibuk mengisi muka kami dengan nasi beras yang direndam dan tumpukan halia pedas. Untuk menghilangkan penyebaran Jepun, kami mengesyorkan memasuki lebih banyak sushi … gula sushi, iaitu. Anak-anak kecil yang mengagumkan di Nasi Krispies Rasa untuk nasi ayam, Buah oleh Kaki untuk rumpai laut, dan pelbagai gula-gula untuk ikan dan sayuran. Ia adalah resipi yang sangat baik untuk dibuat dengan anak-anak, tetapi adalah pasti tidak terhad kepada orang ramai dan 10 orang.

Di bawah ini, panduan langkah demi langkah akan mengajar anda bagaimana untuk membuat gula nigiri (beras di atas beras) dan gula-gula maki roll (ikan yang dibalut beras dan rumput laut). Anda perlu satu helai Rumput Krispies Rawat (kami menggunakan resipi di belakang kotak bijirin), yang sepatutnya kira-kira 1/2 inci tebal dan didinginkan pada lembaran penaik rimmed; Buah oleh Kaki atau Buah Roll-Up; Ikan Sweden; dan apa-apa gula-gula pilihan anda untuk pengisian roll maki. Baca terus untuk arahan penuh.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map