Cara Pakai Skirt Pensil Di Luar Pejabat

Menghadapi masalah almari yang penuh dengan pakaian dan tidak ada yang dipakai, kami memutuskan ada cara untuk menjembatani almari kerja dan hujung minggu kami. Sebagai contoh, kami mengambil satu ruji pejabat klasik (skirt pensil J. Crew, $ 80; jcrew.com) dan menggayakannya dengan cara yang baru dan menarik-tidak ada ruang lembaga yang disertakan!

Temu janji malam

Pensil Skirt - Date Night
Kesopanan (5)

Sepasang baju pensil anda dengan camisole renda untuk getaran feminin yang menggemaskan. Tambah pada jaket yang dipotong bulu palsu dan pam datang untuk melihat yang pasti akan mendaratkan anda tarikh kedua.

Kedai rupa: April Soderstrom kalung, $ 79; aprilsoderstrom.com. Zara atas, $ 40; zara.com. Jaket udang, $ 545; net-a-porter.com. Sandal Steve Madden, $ 110; stevemadden.com.

BERKAITAN: Cara Pakai Skirt Denim Anda dengan Gaya Tertinggi Musim Ini

Saturday Off Duty

Pensil Skirt - Off Hours
Kesopanan (4)

Rok pensil dibuat lebih santai apabila dipasangkan dengan slip yang selesa. Pastikan trend anda dengan beg metalik, salib badan dan beg tangan biru diraja.

Kedai rupa: Lima belas dua keping, $ 154; revolveclothing.com. Beg bulu, $ 698; furla.com. Vans slip-on shoes, $ 50 (originally $ 55); kohls.com.

Makan Malam dengan Kawan

Pensil Skirts - Edgy
Kesopanan (5)

Untuk pendekatan edgier, pasangkan rok pensil anda dengan tee putih polos dan jaket kulit. Aksesori dengan potongan-potongan mata yang menarik seperti beg fringed dan bootie kulit.

Kedai rupa: Jaket mangga, $ 190; mango.com. Kemasan Akhir Tanah, $ 16; landsend.com. Beg Rebecca Minkoff, $ 195; rebeccaminkoff.com. Aska boot, $ 350; askacollection.com.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map