Cara Pilih Produk Kecantikan Rosacea yang Mesra

Rosacea Lead
Kesopanan

Erin Lukas

16 Nov 2015 @ 2:15 petang

Setiap hari lebih daripada 16 juta orang Amerika melihat merah akibat rosacea, keadaan kulit kronik yang selain daripada kemerahan juga boleh menghasilkan lebam dan luka seperti jerawat di muka. Bahagian paling teruk tentang keadaan ini ialah menenangkan kulit anda kelihatan seperti penyebab yang hilang ketika hampir setiap produk yang anda cuba memperburuk gejala.

Senarai perkara-perkara yang berpotensi memburukkan rosacea begitu lama, kita boleh menulis seluruh cerita mengenainya. Sebaliknya, InStyle bertukar kepada Robyn Gmyrek, M.D dari Union Square Laser Dermatology untuk mendapatkan nasihat mengenai apa yang kita alami daripada rosacea yang boleh dilakukan untuk mengawal dan menyamarkan kemerahan dari keadaan kulit dalam rutinitas biasa dan meletakkan wajah terbaik.

VIDEO YANG BERKAITAN: 3 Fakta Setiap Wanita Harus Tahu Mengenai Kulitnya

Baca terus untuk mengetahui cara memilih produk yang penting untuk rejimen kecantikan harian anda yang mesra rosacea, dan akan membantu meminimumkan dan menanda tanda-tanda keadaan kulit.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − = 41

map